Mondo News

Ai auzit de pinguinul Vasile? Povestea incredibilă a unei jucării care s-a plimbat prin toată lumea

Joi, 25 Ianuarie 2018 13:45
Scris de: Vlad Economu
Ai auzit de pinguinul Vasile? Povestea incredibilă a unei jucării care s-a plimbat prin toată lumea

Ai auzit de pinguinul Vasile? Are o poveste absolut incredibilă, iar cel care l-a creat spune că jucăria sa ar putea ocupa chiar un loc de seamă în Cartea Recordurilor.

Pinguinul Vasile a apărut în anul 2014, iar de atunci a cutreierat prin întreaga lume, notează adevărul.ro. Fotografiile din excursiile în care această jucărie a fost prezentă au fost postate pe propria sa pagină de Facebook. Cel care l-a făcut celebru a fost aradeanul Florin Marcus, iar pinguinul Vasile apare în locuri incredibile de pe glob. Totodată, acest personaj extrem de simpatic ar putea stabili un nou record mondial.

Pinguinul Vasile se află în momentul de față în Londra, Marea Britanie, iar acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook denumită „Sir John the Traveller”, cu ajutorul unui videoclip, mai scrie sursa citată. Totodată, pinguinul Vasile a apărut pentru că proprietarul său, Florin Marcus, e extrem de pasionat de călătorii, însă nu îi place fie prezent în fotografiile din excursiile sale. Așadar, soluția a fost să atribuie acest rol unei jucării simpatice.

Ideea arădeanului a funcționat de minune, pentru că începând cu anul 2014, pinguinul Vasile a fost prezent în absolut toate fotografiile, din diverse colțuri ale globului. Mai mult, internauții au apreciat din plin acest personaj foarte amuzant. Proprietarul pinguinului Vasile își dorește ca acesta să intre în Cartea Recordurilor drept „jucăria care a călătorit cel mai mult prin lume”.

„Șir John The Traveller și-a început aventura în toamna anului 2014, cu un plan foarte ambițios: să cucerească lumea și să împărtășească frumusețile ei celor care nu au ocazia să calatorească, dar în egală măsură și celor care așteaptă doar un impuls pentru a pleca într-o aventură”, a spus Florin Marcus, potrivit adevărul.ro.

Până acum, pinguinul Vasile a vizitat 21 de țări, de pe trei continente, iar orașele și peisajele din locurile în care a ajuns sunt prezente în sute de fotografii incredibile, pe rețeaua socială.

Sursă foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie