Mondo News

Ai auzit de pinguinul Vasile? Povestea incredibilă a unei jucării care s-a plimbat prin toată lumea

Joi, 25 Ianuarie 2018 13:45
Scris de: Vlad Economu
Ai auzit de pinguinul Vasile? Povestea incredibilă a unei jucării care s-a plimbat prin toată lumea

Ai auzit de pinguinul Vasile? Are o poveste absolut incredibilă, iar cel care l-a creat spune că jucăria sa ar putea ocupa chiar un loc de seamă în Cartea Recordurilor.

Pinguinul Vasile a apărut în anul 2014, iar de atunci a cutreierat prin întreaga lume, notează adevărul.ro. Fotografiile din excursiile în care această jucărie a fost prezentă au fost postate pe propria sa pagină de Facebook. Cel care l-a făcut celebru a fost aradeanul Florin Marcus, iar pinguinul Vasile apare în locuri incredibile de pe glob. Totodată, acest personaj extrem de simpatic ar putea stabili un nou record mondial.

Pinguinul Vasile se află în momentul de față în Londra, Marea Britanie, iar acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook denumită „Sir John the Traveller”, cu ajutorul unui videoclip, mai scrie sursa citată. Totodată, pinguinul Vasile a apărut pentru că proprietarul său, Florin Marcus, e extrem de pasionat de călătorii, însă nu îi place fie prezent în fotografiile din excursiile sale. Așadar, soluția a fost să atribuie acest rol unei jucării simpatice.

Ideea arădeanului a funcționat de minune, pentru că începând cu anul 2014, pinguinul Vasile a fost prezent în absolut toate fotografiile, din diverse colțuri ale globului. Mai mult, internauții au apreciat din plin acest personaj foarte amuzant. Proprietarul pinguinului Vasile își dorește ca acesta să intre în Cartea Recordurilor drept „jucăria care a călătorit cel mai mult prin lume”.

„Șir John The Traveller și-a început aventura în toamna anului 2014, cu un plan foarte ambițios: să cucerească lumea și să împărtășească frumusețile ei celor care nu au ocazia să calatorească, dar în egală măsură și celor care așteaptă doar un impuls pentru a pleca într-o aventură”, a spus Florin Marcus, potrivit adevărul.ro.

Până acum, pinguinul Vasile a vizitat 21 de țări, de pe trei continente, iar orașele și peisajele din locurile în care a ajuns sunt prezente în sute de fotografii incredibile, pe rețeaua socială.

Sursă foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia


barbati, flirt, fustangii, aventura, orgolios, fidelitate, SEX, SEXUALITATE, Ți-o trage și pleacă! Bărbații din zodiac care te înșeală fără niciun pic de regret


delia matache, nervi, fan, idiot, Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista