Mondo News

Afecțiunea Gabrielei Firea, mister total pentru specialiștii britanici! Renunță edilul la cariera politică?

, 16 Iunie 2019 22:31
Scris de: Vlad Economu
Afecțiunea Gabrielei Firea, mister total pentru specialiștii britanici! Renunță edilul la cariera politică?

Gabriela Firea a intervenit, duminică seară, în direct la România TV pentru a face precizări cu privire la starea sa de sănătate și viitorul carierei sale politice.

”Vreau să aduc o lămurire la ce s-a zis mai devreme. S-a spus că e vorba de o afecțiune foarte rară. Niciunul dintre cei doi profesori din Londra nu a mai întâlnit-o. Este un mister total. Ne rugăm la Dumnezeu să țină cu bine operația de la finalul lunii iunie și să nu se mai repete niciodată această experiență. Surpriza a fost că niciunul dintre cei doi profesori din Londra, deși sunt specialiști în afecțiuni gastrointestinale rare, nu a mai avut un astfel de pacient. De aceea, ne punem tot felul de întrebări de cum mi s-a întâmplat așa ceva tocmai mie, fix în ultimele luni”, a afirmat Gabriela Firea, la România TV.

În ceea ce privește cariera sa politică, Gabriela Firea a afirmat că va lua o decizie după ce îşi va rezolva problemele de sănătate.

Florentin Pandele a întărit spusele soției sale

Florentin Pandele a făcut, la rândul său, o serie de precizări despre starea de sănătate a Gabrielei Firea. Potrivit lui Florentin Pandele soția sa a făcut noi seturi de analize la Londra la recomandarea medicilor români.

„Echipa care a facut intervențiile chrurgicale a dorit să aibă și o altă opinie. Joi s-a facut un set de analize la Spitalul Universitar din Londra. Consultatia a costat 300 de lire. Sâmbată am facut o vizită la o clinică privată iar doctorul a zis ca nu stie ce a generat aceasta boală. Ultima interventie chirurgicală va fi facută în România la sfârșitul lunii iunie pentru reconstruția colonului” a declarat Florentin Pandele la România Tv.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2019. Taurii ar trebui să fie discreți, iar Fecioarele au bătăi de cap


anastase dragomir, inventator, scaun ejectabil, aviatie, Este adevărat că un român a inventat scaunul ejectabil?


presa, fake news, presa pro kremlin, russia today, ruptly, Cât câștigă presa pro-Kremlin? Conspirații, minciuni și manipulări de milioane de dolari


avengers endgame, incasari uriase, cele mai mari incasari, istorie, box-office. “Avengers: Endgame” a depășit “Avatar” și a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile