Mondo News

Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete! Cornel Galeș dă cărțile pe față

, 25 Februarie 2018 14:17
Scris de: Vlad Economu
Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete! Cornel Galeș dă cărțile pe față

După moartea Ilenei Ciuculete, în familia artistei a inceput o luptă grea pentru bunurile acesteia. Cornel Galeș, fostul soț al solistei de muzică populară, a fost pus la zid în numeroase rânduri.

Cornel Galeș a fost acuzat că a fost întreținut de artistă și că ar fi înșelat-o în repetate rânduri pe aceasta. Despre averea cântăreței s-a speculat că ea a lăsat în urmă foarte multe lucruri de valoare, cât și o vilă impresionantă. Recent, Cornel Galeș a dorit să facă lumina în acest sens și a dezvăluit ce a lăsat, de fapt, Ileana Ciuculete.

 „Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură. Noi ne-am căsătorit la o vârstă și după niște relații anterioare. Asta implică o anumită experiență. Ea făcea parte din categoria femeilor care știau ce vor. Era foarte determinată, nu puteai să o înșeli la vedere, cum se spune.Am recunoscut că am înșelat-o o singură dată. Eu timp de 26 de ani nu am lucrat decât o scurtă vreme în alt domeniu. Ileana Ciuculete și cum mine am avut o căsătorie atipică”, a marturisit Cornel Galeș, la Antena 3.

Cornel Galeș a spus adevărul despre averea reală a Ilenei Ciuculete. „Ileana a fost judecată, de o categorie de oameni, că face parte din această structură a artiștilor profesioniști care sunt foarte bogați. Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont. Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme, în legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. Le luam din Turcia, ca apoi să le vindem, deci nu există nimic”, a conchis fostul soț al Ilenei Ciuculete.

Sursa foto: captura video


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis