Mondo News

Adele a divorțat de soțul său, Simon Konecki

Sambata, 20 Aprilie 2019 10:22
Scris de: Vlad Economu
Adele a divorțat de soțul său, Simon Konecki

Purtătorii de cuvânt ai cântăreței britanice Adele au anunțat că artista și soțul acesteia, Simon Konecki, s-au despărțit, relatează The Guardian. ”Adele și partenerul ei s-au despărțit”, arată un comunicat al purtătorilor de cuvânt Benny Tarantini și Carl Fysh.

”Ei sunt devotați să-și crească fiul împreună în mod iubitor. Cum aceștia cer mereu intimitate, nu vor face mai multe comentarii”. Adele l-a născut pe fiul lor, Angelo, în 2012. Superstarul britanic, deși este discretă, a confirmat că s-a măritat cu Simon Konecki când a câștigat un Grammy în 2017 pentru cel mai bun album al anului.

Citește și: ACTRIŢA ROSE MCGOWAN ŞI-A PIERDUT SIMŢUL MIROSULUI ÎN URMA UNUI ACCIDENT CIUDAT

Adele Laurie Blue Adkins (născută pe 5 mai 1988, în Tottenham, Londra), cunoscută sub numele de Adele, a fost primul beneficiar al premiului „Critics’ Choice” din cadrul BRIT Awards și a fost numită „Talentul anului 2008” în urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008. La Premiile Grammy din 2009, Adele a câștigat premiile pentru „Cel mai bun artist debutant” și „Cea mai bună voce pop”.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 mai 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 mai 2019. Scorpionii se mobilizează, iar Capricornii fac o analiză la rece


marea britanie, viol, romani, condamnare, parcare, jersey, Marea Britanie. Cinci români s-au filmat cum violau o tânără într-o parcare! Foto în articol


mihaela-radulescu-465x215 Scandal la Pro Tv! Pe cine a agresat fizic Mihaela Rădulescu: Este inuman ce a făcut!


google, restrictie, huawei, android, dispozitive Google a restricționat accesul dispozitivelor Huawei la Android