Mondo News

Actriţa Rose McGowan şi-a pierdut simţul mirosului în urma unui accident ciudat

Miercuri, 17 Aprilie 2019 12:45
Scris de: Vlad Economu
Actriţa Rose McGowan şi-a pierdut simţul mirosului în urma unui accident ciudat

Actriţa Rose McGowan, una dintre figurile proeminente ale mişcării MeToo, a dezvăluit că şi-a pierdut simţul mirosului după un accident ciudat suferit în urmă cu cinci ani, relatează miercuri Press Association.

Ea a spus că o lovitură la cap cu portiera unei maşini suferită în urmă cu cinci ani a lăsat-o în imposibilitatea de a-şi testa produsele de baie şi de a nu-şi dea sema de scurgeri de gaze periculoase.

Actriţa şi activista a declarat că, după ce şi-a pierdut simţul mirosului, un alt simţ i s-a dezvoltat extraordinar de mult – cel al gustului. McGowan a spus că a fost testată de experţi de la Harvard în urma incidentului, ea fiind nevoită să se obişnuiască cu un simţ mai puţin.

Citește și: UNA DINTRE CELE MAI ÎNDRĂGITE ACTRIȚE DIN ROMÂNIA A FĂCUT AVORT PE SCENĂ

Starul din Scream a dezvăluit că odată a lăsat deschise gazele în locuinţă şi nu a putut sesiza pericolul. “Am aflat acum cinci ani. Am făcut o serie de teste la Harvard pentru că mi-am pierdut simţul mirosului într-un accident ciudat. M-au studiat pentru că încă aveam simţul gustului deşi cele două sunt în mod normal interconectate”, a dezvăluit ea într-o emisiune televizată.

“Am fost lovită la cap cu portiera unei maşini de un valet în Los Angeles”, a mai spus ea. “Deoarece nu mai aveam simţul mirosului, a trebuit să-mi montez senzori de gaze în casă. Într-o seară, am lăsat gazele pornite şi nu am ştiut pentru că nu am putut mirosi”, a mai spus actriţa. “Există unele pericole inerente care vin odată cu pierderea mirosului. Pot folosi numai produse de baie pe care le-am folosit anterior”, a mai spus ea.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”


franco zeffirelli a murit, a murit franco zeffirelli, deces, regizor, italia Franco Zeffirelli a murit. Viața și opera unui geniu irascibil


cristiano ronaldo, viol, citatie, tribunal, las vegas Cristiano Ronaldo, acuzat de viol, trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din Las Vegas