Mondo News

Actorul Will Smith şi-a lansat o linie de haine! Din ce film s-a inspirat starul american

, 06 Octombrie 2019 23:20
Scris de: Vlad Economu
Actorul Will Smith şi-a lansat o linie de haine! Din ce film s-a inspirat starul american

Actorul Will Smith, cunoscut pentru rolul din serialul “Prinţul din Bel Air”, tocmai şi-a lansat o linie de haine inspirată din producţia anilor ’80 şi ’90, anunță news.ro.

Pe site-ul său, actorul comercializează o geacă inspirat din una dintre ţinutele sale emblematice, o geacă de caşmir – foarte la modă în epocă – şi haine sport, cu eticheta Bel-Air Athletics. Geaca costă 105 euro, iar celelalte piese au preţuri între 17 (şosetele) şi 205 euro (o geantă sport, stoc deja epuizat).

Serialul produs de Quincy Jons a fost difuzat pe NBC din 1990 până în 1996, timp de şase sezoane şi 148 de episoade. În iulie, serialul a fost un succes pe Netflix. Numeroase personalităţi şi-au făcut apariţia în serial, de la Naomi Campbell la Quincy Jones, de la Don Cheadle până la Donald Trump.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție