Mondo News

Actorul care a dat viață personajului En Sabah Nur din “X-Men: Apocalypse”. Foto în articol

Sambata, 09 Februarie 2019 17:04
Scris de: Vlad Economu
Actorul care a dat viață personajului En Sabah Nur din “X-Men: Apocalypse”. Foto în articol

După ce a făcut furori cu rolul din “Inside Llewyn Davis”, o poveste folk regizată de frații Coen, actorul Oscar Isaac (foto interior) a fost luat în vizor de marii producători de la Hollywood. De acolo și până la semnarea de contracte pentru “X-Men” sau “Star Wars” nu a mai fost decât un pas.

După succesul colosal pe care l-au avut cu “X-men: Days of Future Past”, 20th Century Fox și Bryan Singer au vrut să creeze un nou film în franciză și au realizat “X-men: Apocalypse”.

Citește și: NETFLIX A DESEMNAT CEL MAI REUȘIT PERSONAJ NEGATIV DIN TOATE TIMPURILE. FOTO ȘI VIDEO ÎN ARTICOL

Pentru rolul lui En Sabah Nur/Apocalypse, Oscar Isaac a învins actori că Idris Elba sau Pedro Pascal. Povestea lui Apocalypse este interesantă: adevăratul lui nume se traduce ca “primul ales”, ceea indică faptul că el este primul om care s-a născut cu gene de mutant. Ținând cont de moștenirea antică, este considerat extrem de puternic, asemeni unui zeu și el însuși se consideră Dumnezeu.

Oscar-Isaac

Oscar Isaac este unul dintre actorii la modă de la Hollywood, care și-a pus amprenta în anii trecut asupra filmelor “Star Wars: The Force Awakens” și “The Last Jedi”. El s-a făcut remarcat însă și în producții independente că “A most violent year”, “Ex Machina”, “Suburbicon” sau “Annihilation”.
Pentru rolul din seria “Show Me a Hero”, produs de HBO, a câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol de televiziune, iar contractele lui devin tot mai numeroase pe an ce trece. Oscar Isaac a devenit unul dintre cei mai solicitați actori ai momentului după apariția în seriile “X-Men” și “Star Wars”.

Sursa foto: bilboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu