Mondo News

WhatsApp a bifat o performanță uriașă de când a fost preluat de Facebook

Miercuri, 12 Februarie 2020 23:33
Scris de: Vlad Economu
WhatsApp a bifat o performanță uriașă de când a fost preluat de Facebook

WhatsApp este, de departe, cea mai populară aplicație de mesagerie. Și tocmai ce a reușit încă o performanță uriașă, de când a ajuns sub tutela Facebook. Recent, WhatsApp a reușit o performanță uriașă. S-a făcut un gigant și mai mare în zona aplicațiilor de mesagerie.

WhatsApp a reușit să treacă de pragul de două miliarde de utilizatori, confirmându-și, astfel, poziția de cea mai populară aplicație de chat. În urmă cu doi ani de zile, spre exemplu, WhatsApp era la 1,5 milioane de utilizatori.

Astfel, intră în rândul clubului format din aplicațiile care au sărit de acest prag. Practic, calcă pe urmele companiei-mamă, Facebook, ce s-a dus deja în 2,5 miliarde de utilizatori. De altfel, rețeaua lui Mark Zuckeberg a decis să se laude cu și mai multe cifre. A dezvăluit faptul că, în total, 2,26 de miliarde de useri deschid fie Facebook, fie Messenger, fie Instagram sau WhatsApp în fiecare zi. E de înțeles, așadar, ce putere poate să aibă Zuckeberg în lumea digitală de azi. Familia de aplicații a adunat, în total, 2,89 miliarde de useri, o creștere de 9% față de anul trecut.

WhatsApp a fost fondată în urmă cu 11 ani și, în urmă cu șase ani, a fost cumpărată de Zuckerberg în schimbul a 19 miliarde de dolari. Un pariu câștigător, iată. Principalul motiv pentru care utilizatorii aleg această aplicație este, de fapt, tehnologia de criptare a datelor. Consideră că datele lor private sunt în siguranță. Chiar și așa, însă, nu înseamnă că WhatsApp nu are probleme. Hibe de securitate apar oricând și, mai mult, India cere decriptarea acestor date. Și e vorba de o piață extrem de importantă, unde serviciul de mesagerie numără nu mai puțin de 400 de milioane de utilizatori.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video