Mondo News

Traian Băsescu îl desființează pe noul premier desemnat, Florin Cîțu

Joi, 27 Februarie 2020 13:49
Scris de: Vlad Economu
Traian Băsescu îl desființează pe noul premier desemnat, Florin Cîțu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit joi despre capacitatea lui Florin Cîțu, propus premier de către Klaus Iohannis, de a face o majoritate.

”Din punct de vedere al economistului, alegerea președintelui a fost excepțională, a ales un economist excelent. Din punct de vedere al premierului care trebuie să coaguleze o majoritate, alegerea președintelui este catastrofală. Cîțu nu va reuși să pună cap la cap o construcție politică, care să dea României un Guvern stabil.

În primul rând, a fost unul din adversarii cei mai acerbi ai PSD-ului, adesea explicând calificat care este dezastrul guvernării PSD, ceea ce PSD-ul nu recunoaște și ceea ce PSD-ul este obișnuit să sancționeze. PSD-ul când îi spui că face greșeli, erori, el de regulă nu se uită să vadă ce a făcut, ci încearcă să se răzbune pe cel care i-a spus-o. Deci Cîțu nu are nici o șansă să facă o majoritate în care să atragă și PSD-ul sau chiar Pro România”, a declarat Traian Băsescu la RFI.

Fostul președinte a mai spus că ”PMP-ul cu certitudine va face ce a făcut și la Guvernul Orban II, va vota, dacă va avea ocazia, va vota Guvernul Cîțu”.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video