Mondo News

Toate jocurile Half Life pot fi descărcate și jucate gratuite! Când expiră oferta de nerefuzat

Miercuri, 22 Ianuarie 2020 19:38
Scris de: Vlad Economu
Toate jocurile Half Life pot fi descărcate și jucate gratuite! Când expiră oferta de nerefuzat

Jocurile din seria Half Life sunt unele dintre cele mai bune din toate timpurile, iar pentru o perioadă limitată de timp, vei putea intra în posesia lor.

În luna martie a acestui an, după o pauză de mai bine de zece ani, se va lansa un nou joc Half Life. Pentru a celebra acest eveniment important în istoria dezvoltatorilor de la Valve, jocurile anterioare din serie pot fi descărcate și jucate în mod gratuit. Practic, le vei putea asocia librăriei tale virtuale și vor fi ale tale pentru totdeauna.

Oferta Valve este disponibilă prin intermediul platformei Steam și doar pe parcursul următoarelor două luni. Este important de reținut că nici măcar nu trebuie să-ți instalezi jocurile pentru a-ți rămâne ție. Este suficient doar să folosești Steam pentru a le ”cumpăra”.

Tot ce trebuie să faci este să faci este să-ți instalezi sau să rulezi Steam pe Windows, Mac sau Linux. Dacă nu ai aplicația magazinului virtual, o descarci gratuit de aici. Ar trebui ca mecanismul achiziției să funcționeze și pe mobil, dacă te autentifici pe site-ul Steam.

În orice caz, oferta Half Life include primul joc din serie, expansion pack-ul Opposing Force, al doilea joc din serie Half Life 2 și cele două DLC-uri lansate ulterior. Gratuitatea Half Life a fost anunțată de Valve printr-un comunicat de presă și se pare că întregul efort din spate reprezintă o campanie de marketing pentru Half Life: Alyx.

Iminentul titlu disponibil exclusiv în mod VR va include noi aventuri în universul Half Life care se desfășoară înaintea celor din Half Life 2, dar va include numeroase personaje pe care le vei recunoaște din titlurile ulterioare. În funcție de vârsta pe care o ai, cei de la Valve sunt de părere că, înainte de Alyx, ar fi bine să te joci vechile jocuri, pentru a înțelege povestea un pic mai bine. Din acest motiv, toate sunt gratuite până în luna martie.

Sursa foto: descopera


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

youtube, videoclip, un miliard vizualizari, a-ha, take on me, anii 80 Un al doilea videoclip muzical din anii ’80 a strâns peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube! Video


andreea antonescu, apel 112, apel fals, stare ebrietate, amenda, stefan manolache, iasi Andreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112. Ce s-a întâmplat și în ce stare era artista


el chapo, el chapo guzman, sinaloa, video, arestare, imagini noi Au apărut imagini noi cu El Chapo din momentul arestării sale! Cum arăta boss-ul cartelului Sinaloa! Video


pop smoke, crima, omor, rapper mort, jaf, Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în propria locuință, în timpul unui jaf!