Mondo News

Târgoviște. Elevă bătută pe stradă de fostul iubit! Video cu un puternic impact emoțional

Marti, 03 Martie 2020 16:17
Scris de: Vlad Economu
Târgoviște. Elevă bătută pe stradă de fostul iubit! Video cu un puternic impact emoțional

O elevă din Târgovişte a fost bătută de fostul iubit, în plină stradă. Băiatul ar fi sunat-o pe tânără să se întâlnească, pentru a îi da un mărtișor.

În filmarea făcută cu telefonul mobil de un martor se vede cum fata de 18 ani este luată de păr şi lovită de fostul iubit, de faţă cu alte două persoane „Un jandarm dâmbovițean aflat în serviciu la Judecătoria Târgoviște a intervenit, luni, 2 marie a.c., pentru a aplana un conflict spontan produs între doi foști concubini.

Tinerii, însoțiți de alți prieteni s-au întâlnit pe bulevardul Unirii din municipiul Târgoviște în imediata vecinătate a instituției unde jandarmul își îndeplinea atribuțiile de serviciu. La un moment dat, între cei doi, foști concubini, cu vârsta cuprinsă între 18 și 22 de ani s-a declanșat o altercație pe fondul unor discuții contradictorii. Jandarmul a intervenit prompt și a aplanat starea conflictuală.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare, după care au fost conduși la sediul Poliției Municipilui Târgoviște pentru continuarea cercetărilor”, potrivit unui comunicat al Poliției Târgoviște, citat de Târgoviște News.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali