Mondo News

Scandal uriaș de Crăciun. Ședință de Consiliu local cu interlopi la primărie! Consilier PNL, snopit în bătaie

Marti, 24 Decembrie 2019 20:51
Scris de: Vlad Economu
Scandal uriaș de Crăciun. Ședință de Consiliu local cu interlopi la primărie! Consilier PNL, snopit în bătaie

Primăria Chiajna este un adevărat grup infracțional organizat. Asta dă de înțeles Chiajna.info, site potrivit căruia primarul Mircea Minea (foto), împreună cu interlopii săi, l-au luat la bătaie pe unul dintre adversarii politici, un consilier PNL.

Mircea Minea, baronul Chiajnei, cu ajutorul membrilor clanului Iordan, i-au aplicat o corecție fizică lui Claudiu Luca, consilier PNL. Membrii clanului au fost aduși de primar să asiste la ședința de Consiliu, ca tactică de intimidare, iar miza a fost mare: instalarea aghiotantului pentru funcția de viceprimar – Constantin Dumitru, notează Chiajna.info.

Claudiu Luca a contestat actele procedurale făcute în timpul ședinței, iar membrii clanului au acționat. Și mai grav este faptul că scena a avut loc chiar la sediul Poliției Locale.

„Vataful Minea a asistat pasiv in momentul in care cei trei membri ai clanului Iordan au batut cu bestialitate un consilier PNL, propus pentru functia de viceprimar si care a avut curajul sa conteste modul in care s-a desfasurat sedinta. Acest eveniment s-a petrecut in incinta sediului Politiei Locale Chiajna sub stricta supraveghere a 3 Politisti Locali, care au avut ca scop sa nu lase pe nimeni sa intervina in apararea Consilierului Local PNL. Toate cele relatate mai sus sunt punctul de pornire a unei anchete penale in desfasurare, in paralel cu o contestatie in anulare a validarii cerlor doi consilieri si alegerea abuziva a viceprimarului, care vor fi atacate in Contencios Administrativ”, a notat pe Facebook PNL Chiajna.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video


ora de vara 2020, 29 martie 2020, romania, ceasuri, ora inapoi Ora de Vară 2020. În această noapte dăm ceasurile înainte şi dormim o oră mai puţin