Mondo News

Scandal între Smiley și Alex Velea? Detalii incendiare despre relația dintre cei doi! Cine este mărul discordiei

Marti, 25 Februarie 2020 13:42
Scris de: Vlad Economu
Scandal între Smiley și Alex Velea? Detalii incendiare despre relația dintre cei doi! Cine este mărul discordiei

Una dintre cele mai sudate prietenii din industria muzicală e pe cale să se strice. Se pare că Smiley și Alex Velea nu mai sunt deloc în relații bune, așa cum erau înainte. Antonia s-ar afla în mijlocul disputei.

În trecut, Smiley și Alex Velea erau legați de o prietenie extrem de strânsă. Au avut chiar și mai multe colaborări muzicală. Acum, lucrurile nu mai stau deloc așa, iar aceștia se ocupă, separat, de afaceri, colaborări, proiecte. Gurile rele au acuzat-o pe Antonia că s-ar face vinovată de ruptura dintre Smiley și Alex Velea. Deși cei doi nu s-ar fi certat, s-au îndepărtat tot mai tare, conform impact.ro.

Citește și:  SOȚUL ANDREEI BĂLAN, PRINS DROGAT LA VOLAN! GEORGE BURCEA S-A ALES CU DOSAR PENAL

Alex Velea și Smiley au avut mai multe colaborări cunoscute publicului român, precum ”Am plecat de jos”, “Pretindeai”, “Dincolo de cuvinte” sau “Cai verzi pe pereți”. Se pare că lanțul de prietenie s-a rupt după ce Alex Velea s-a retras din Hahaha Production, casa de discuri deținută de Smiley. Velea și-a deschis propriul proiect, Golden Boy Society, care a devenit o rampă de lansare pentru noua generație. Tot Alex Velea i-a ajutat și pe Lino Golden și Mario Fresh să se facă auziți în industria muzicală din România.

“Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au declarat persoane din apropierea vedetelor, conform sursei citate.

Sursa foto: cancan


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”