Mondo News

Primul exemplar al noii generații Chevrolet Corvette a fost vândut la licitație pentru o sumă uriașă

Luni, 20 Ianuarie 2020 15:03
Scris de: Vlad Economu
Primul exemplar al noii generații Chevrolet Corvette a fost vândut la licitație pentru o sumă uriașă

Primul exemplar al noii generații Chevrolet Corvette a fost scos la licitație în SUA. Sportivul cu motor central a fost cumpărat pentru 3 milioane de dolari, iar banii obținuți vor fi donați asociației non-profit Detroit Children’s Fund.

În vara anului trecut, Chevrolet prezenta noua generație Corvette. Modelul producătorului american este disponibil cu un motor V8 Small Block de 6.2 litri aspirat natural și amplasat central.

Primul exemplar al noii generații a fost scos la licitație de casa Barrett-Jackson, iar prețul final a fost de 3 milioane de dolari. Conform oficialilor, banii încasați vor merge către organizația non-profit Detroit Children’s Fund care se ocupă cu îmbunățățirea sistemului de învățământ din Detroit.

Primul exemplar Corvette C8 Stingray este echipat cu pachetul de performanță Z51 care include un sistem de frânare îmbunătățit, sistemul de evacuare sport, amortizoarele adaptive și o serie de elemente aerodinamice speciale. Motorul V8 dezvoltă 502 cai putere și 637 Nm, iar resursele acestuia sunt gestionate de o cutie automată cu opt trepte.

Citește și:  BMW-UL ÎN CARE A FOST ÎMPUȘCAT TUPAC SHAKUR A FOST SCOS LA VÂNZARE LA LAS VEGAS! SUMA URIAȘĂ CERUTĂ

Pe lista dotărilor trecem și pachetul de exterior cu accesorii negre, scaunele sport GT2, aripa spate, tapițeria neagră cusută cu ață roșie, instrumentarul digital de bord și ecranul tactil central.

În trecut, casa Barrett-Jackson a organizat și licitația pentru vânzarea primului exemplar al noii generații Toyota Supra. Sportivul nipon a fost vândut pentru suma de 2.1 milioane de dolari, iar banii obținuți au ajuns în conturile unor asociații caritabile din SUA.

Sursa traducere: automarket.ro


Categorie: Auto, Homepage, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

youtube, videoclip, un miliard vizualizari, a-ha, take on me, anii 80 Un al doilea videoclip muzical din anii ’80 a strâns peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube! Video


andreea antonescu, apel 112, apel fals, stare ebrietate, amenda, stefan manolache, iasi Andreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112. Ce s-a întâmplat și în ce stare era artista


el chapo, el chapo guzman, sinaloa, video, arestare, imagini noi Au apărut imagini noi cu El Chapo din momentul arestării sale! Cum arăta boss-ul cartelului Sinaloa! Video


pop smoke, crima, omor, rapper mort, jaf, Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în propria locuință, în timpul unui jaf!