Mondo News

O pușcărie din România este mai tare ca OZ sau Prison Break! Înjunghieri, bătăi și spitalizări pe bandă rulantă

Marti, 18 Februarie 2020 19:54
Scris de: Vlad Economu
O pușcărie din România este mai tare ca OZ sau Prison Break! Înjunghieri, bătăi și spitalizări pe bandă rulantă

La Penitenciarul Galați este la fel ca în celebrele seriale americane Prison Break sau OZ, pușcăriașii se taie între ei, iar bătăile sunt atât de crunte încât victimele ajung direct pe patul de spital, cu șanse minime de supraviețuire.

Este cazul unui deținut în vârstă de 31 de ani care a ajuns în stare critică la spital după ce a fost rupt în bătaie de un coleg de celulă. Victima a fost lovită în cap cu un obiect de fier.

„A avut loc o agresiune între două persoane private de libertate. Personalul Penitenciarului Galaţi a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul uneia dintre persoanele private de libertate, timp în care a fost solicitat sprijinul serviciului de ambulanţă. Deţinutul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a declarat Simona Cosma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Galaţi, pentru viata-libera.ro.

Bărbatul bătut a ajuns într-o stare atât de gravă la spital încât medicii rămân rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Din câte se pare, victima a fost bătută de colegul de celulă fiindcă la rândul ei înjunghiase cu cuțitul un alt deținut, iar agresorul a jurat răzbunare!

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video