Mondo News

Nunta de argint pentru Gigi și Luminița Becali! Secretul căsniciei latifundiarului care patronează FCSB

Sambata, 11 Ianuarie 2020 17:10
Scris de: Vlad Economu
Nunta de argint pentru Gigi și Luminița Becali! Secretul căsniciei latifundiarului care patronează FCSB

Gigi Becali și Luminița Becali vor aniversa, în acest an, 25 de ani de la căsătorie. Mariajul lor a fost aranjat încă de la naştere între familiile lor, așa cum cere tradiția la machedoni. În plus, sunt verişori de gradul trei. Cei doi se cunosc din 1984, când Luminiţa avea doar 14 ani, iar latifundiarul, 26 de ani.

Gigi Becali și Luminița Becali vor sărbători, în 2020, 25 de ani de la căsătorie. Mariajul celor doi a început  atunci când actualul finanțator de la FCSB era necunoscut publicului larg. A fost vorba despre o căsătorie aranjată, conform cancan.ro, așa cum se obișnuiește în comunitatea machidonilor.

Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, Gigi Becali și soția lui, desi la limită cu legătura lor de rudenie, n-au încălcat absolut nicio regulă bisericească. Cuplul are trei fete: Theodora, Alexandra și Cristina, primele două fete fiind botezate de Gheorghe Hagi. Teodora (24 de ani) este fiica cea mare a lui Gigi Becali, cea care s-a căsătorit cu Mihai Mincu şi care îl va face bunic pe finanţatorul FCSB. Teodora este urmată de Alexandra (23 de ani) şi de mezina Cristina, a împlinit recent 18 ani.

În certificatul de naştere al lui Gigi Becali, la locul naşterii e trecut satul Zagna, din judeţul Brăila, însă localitatea nu mai există, fiind creată special de comunişti pentru deportaţii din Bărăgan. “Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, când s-a născut și Sf. Ioan Botezătorul. M-am născut pe câmp, în stuf, tata și mama m-au declarat abia a doua zi”, a afirmat latifundiarul din Pipera, potrivit libertatea.ro.

Căsătorită de mai bine de 25 de ani cu patronul de la FCSB, Luminiţa Becali a preferat să stea în umbra reflectoarelor, fiind o persoană foarte discretă. Excepţie au făcut evenimente în familie.

De altfel, și soțul ei este foarte cumpătat atunci când vine vorba despre familia sa, în ciuda faptului că, este un bărbat destul de vocal în alte situații. În trecut, Gigi Becali a spus de mai multe ori că își respectă enorm soția şi că nu a făcut niciodată ceva care să o rănească pe ea sau pe fiicele lor. “Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, declara Becali într-o intervenție televizată, referindu-se la partenera sa de viață.

Gigi Becali pare la fel de îndrăgostit de Luminiţa Becali şi nu ratează niciun prilej pentru a-şi exprima sentimentele în public. Iar firea ei liniştită pare să o completeze pe cea vulcanică a finanțatorului de la FCSB.

Sursa foto: click!


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

smiley, concert, onorariu, pretentii, suma uriasa Cât câștigă Smiley pentru o oră de concert. Vedeta PRO TV are pretenții uriașe


epidemii, top 10, omenire, istorie, epidemii, virusuri, bacterii, moarte, medicina, Variola, Gripa din 1918, Moartea Neagra, Malaria, Tuberculoza, Holera, SIDA, Febra galbena, Tifosul epidemic, Poliomielita Cele mai necruțătoare epidemii care au devastat omenirea


dana budeanu, recomandare, valentines day, barbati, video Dana Budeanu a făcut o recomandare, de Valentine’s Day, pentru „mafioți”. Video viral


gica hagi, cambridge, studii, ianis hagi, Gică Hagi a dezvăluit unde ar fi putut ajunge Ianis! Mama lui ar fi vrut să-l trimită acolo