Mondo News

Noul stadion Steaua este aproape gata! Cum arată “bijuteria” din Ghencea! Video

Joi, 13 Februarie 2020 20:02
Scris de: Vlad Economu
Noul stadion Steaua este aproape gata! Cum arată “bijuteria” din Ghencea! Video

Noul stadion în valoare de 95 de milioane de euro construit in Ghencea pentru echipa de Liga a 4-a, CSA Steaua, este aproape gata. Compania Nationala de Investitii (CNAIR) a publicat noi imagini cu stadiul lucrarilor si se observa ca acestea au intrat in linia dreapta.

Stadionul din Ghencea este construit din bani publici si trebuia sa coste 66 de milioane de euro, dar ulterior, in timpul guvernarii PSD, suma a crescut la 95 de milioane de euro. Noua arena din Ghencea va avea 31.254 de locuri. Din cate se pare, noul stadion Steaua va fi functional la inceputul lunii iunie.

In schimb, la noul stadion din Giulesti lucrarile decurg mult mai lent si nu sunt sanse sa fie finalizat in acest an. Pe de alta parte, la Arcul de Triumf lucrurile stau ceva mai bine.

Sursa video: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DRAGOBETE, TRADITII DRAGOBETE, OBICEIURI DRAGOBETE, TRADITII POPULARE, SARBATOARE DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE, Dragobete 2020. Tradiții și obiceiuri populare de Dragobete


mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!