Mondo News

Meghan Markle s-a angajat după separarea de Casa Regală! Salariu incredibil de mic pe care îl are

, 16 Februarie 2020 12:57
Scris de: Vlad Economu
Meghan Markle s-a angajat după separarea de Casa Regală! Salariu incredibil de mic pe care îl are

Începutul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunț-surpriză venit din partea ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice.

Informația a venit la finalul mai multor luni în care jurnaliștii britanici au tot scris despre o răcire a relațiilor dintre Harry, fratele său, William, și regina Elisabeta a IIa.

Noua ipostază i-a adus lui Harry numai beneficii, primind o ofertă de muncă din partea Burger King. Compania îl vrea pe poziția de asistent de vânzări. Reprezentanța Burger King din Argentina a fost prima companie care a venit cu o ofertă de slujbă în înaintarea lui Harry.

Cât despre Meghan Markle, și ea este nevoită să se angajeze. Ducesa va apărea într-un nou serial care va putea fi vizionat pe Netflix. Serialul tratează persoane care se află la a doua căsnicie. Este vorba despre zece cupluri ale căror nunți au fost un fiasco, ele urmând să aibă parte de un al doilea mariaj, exact după cum au visat.

Serialul se numește ”I do, redo’” (Spun da, din nou), iar Meghan va apărea în câteva episoade. Salariul pe care îl va încasa va fi de 580 de dolari. Chiar dacă suma este mică, actrița își dorește să își continue cariera, drept pentru care banii nu sunt atât de importanți.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC