Mondo News

Mama lui Lionel Messi a dezvăluit ce-l afectează enorm pe superstarul de la FC Barcelona

Joi, 05 Decembrie 2019 17:11
Scris de: Vlad Economu
Mama lui Lionel Messi a dezvăluit ce-l afectează enorm pe superstarul de la FC Barcelona

Leo Messi a intrat în istorie după ce a cucerit al şaselea Balon de Aur din carieră. Starul Barcelonei este unul din cei mai titraţi fotbalişti din toate timpurile, dar are şi o mare insatisfacţie în ciuda tuturor onorurilor primite.

Mama sa, Celia Cuccittini, a recunoscut într-un interviu rarisim în presa din Argentina că Messi este trist din cauza modului în care este tratat acasă de fanii echipei naţionale. “Îl doare ce se întâmplă la meciurile Argentinei. Eu cred că poţi să critici fără să insulţi, fără să ironizezi. Eu, ca mamă, sufăr enorm din acest motiv!” a spus mama fotbalistului.

Celia Cuccittini este convinsă că fiul ei mai are multe de arătat la echipa naţională. “Eu nu zic că toată lumea trebuie să-l laude pe Messi, ba dimpotrivă. Noi suntem o familie care consideră ca avem o datorie faţă de această ţară. Dar credeţi că există cineva care să-şi dorească mai mult decât Leo să cucerească Cupa Mondială sau Copa America? De aceea, cred că e suficient să spui doar că nu a jucat bine. Eu sunt prima care îi atrage atenţia când nu face un meci bun,” a precizat Celia Cuccittini.

Citește și: BALONUL DE AUR 2019. LIONEL MESSI A CÂȘTIGAT AL ȘASELEA TROFEU ȘI ESTE CEL MAI TITRAT FOTBALIST DIN ISTORIE

Mama fotbalistului a mai spus că nu se aştepta ca Leo Messi să primească un nou trofeu. “Credeam că se va opri la al cincilea Balon de Aur. Este fantastic, are o carieră incredibilă. Ne surprinde de fiecare dată cu performanţele lui. Iar, cel mai important este un om deosebit, asta contează,” a recunoscut Celia Cuccittini.

Sursa foto: sport.es


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video