Mondo News

FRF a avut prima reacție după dezvăluirile legate de așa-zisul dosar instrumentat de DIICOT

Luni, 06 Ianuarie 2020 12:48
Scris de: Vlad Economu
FRF a avut prima reacție după dezvăluirile legate de așa-zisul dosar instrumentat de DIICOT

Federația Română de Fotbal a avut, luni, o primă reacție după ce în spațiul public a venit informația că FRF este în centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT. Instituția susține că sunt ”pure” speculații.

”Referitor la materialul de presă cu titlul ”DIICOT a intrat în Casa Fotbalului, sediul FRF”, publicat astăzi, 6 ianuarie, de Gazeta Sporturilor, Federația Română de Fotbal are următorul punct de vedere:

Reprezentanți ai DIICOT nu au fost prezenți la Casa Fotbalului și nici nu au cerut informații sau documente așa cum se pretinde în materialul de presă.

În materialul citat al Gazetei Sporturilor, se aduc acuzații actualei administrații a FRF, acuzații care sunt pure speculații și nu au nicio bază reală.

Federația Română de Fotbal reafirmă că toate operațiunile financiar-contabile și cu caracter sportiv sunt derulate într-o totală transparență față de membrii afiliați și față de autorități.

FRF are întreaga disponibilitate să pună la dispoziția instituțiilor abilitate ale statului toate documentele și informațiile în cazul în care acestea vor fi solicitate. Vă mulțumim!”, se arată în comunicatul remis presei de reprezentanții FRF.

Sursa foto: frf


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

smiley, concert, onorariu, pretentii, suma uriasa Cât câștigă Smiley pentru o oră de concert. Vedeta PRO TV are pretenții uriașe


epidemii, top 10, omenire, istorie, epidemii, virusuri, bacterii, moarte, medicina, Variola, Gripa din 1918, Moartea Neagra, Malaria, Tuberculoza, Holera, SIDA, Febra galbena, Tifosul epidemic, Poliomielita Cele mai necruțătoare epidemii care au devastat omenirea


dana budeanu, recomandare, valentines day, barbati, video Dana Budeanu a făcut o recomandare, de Valentine’s Day, pentru „mafioți”. Video viral


gica hagi, cambridge, studii, ianis hagi, Gică Hagi a dezvăluit unde ar fi putut ajunge Ianis! Mama lui ar fi vrut să-l trimită acolo