Mondo News

Fratele lui Șerban Huidu, bătut de un membru al Clanului Ștoacă! L-a trimis la somn

Luni, 09 Decembrie 2019 14:25
Scris de: Vlad Economu
Fratele lui Șerban Huidu, bătut de un membru al Clanului Ștoacă! L-a trimis la somn

Clanul Ștoacă este specializat în traficul de droguri de mare risc, în special heroină și cocaină. Procurorii susțin că gruparea de tip mafiot, bazată pe relații de familie, acționează în București și, chiar dacă au fost efectuate multe arestări, nu a fost niciodată destructurată complet deoarece unii dintre lideri reușesc să rămână în libertate.

Fratele lui Șerban Huidu a intrat în contact direct cu unul dintre membrii acestui clan, ”celebrul” Bebică. Acesta, ginerele temutului Gheorghe Mustață (fost șef al galeriei Stelei), a fost deranjat de Alexandru Huidu într-un club de fițe din Capitală.

Citește și: DEZVĂLURI ŞOC DIN SHOWBIZUL ROMÂNESC! A INVITAT-O PE AMANTA SOŢULUI ACASĂ ŞI I-A SPUS: “TE TAI BUCĂŢI ŞI TE ARUNC! LA CÂINI TE DAU!”

Concret, fratele lui Șerban Huidu a ”intrat în vorbă” tocmai cu iubita lui Bebică, iar acesta nu a uitat ”afrontul”. Au trecut câteva luni, cei doi s-au întâlnit, întâmplător, în curtea… unui prieten comun. Bebică i-a aplicat lui Alexandru Huidu un pumn, iar acesta a rămas inconștient.

Cetificatul medico-legal a confirmat agresiunea, iar fratele lui Huidu a depus o plângere la Poliție. Numai că, după ce a fost bătut de Bebică, Alecandru Huidu se află și în postura de viitor umilit, fiindcă ancheta trenează, iar Bebică le laudă în fața tuturor că fapta sa se va prescrie peste câtva luni, potrivit informațiilor spynews.ro.

Sursa foto: 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video