Mondo News

Duffy șochează! Cunoscuta cântăreață a dezvăluit că a fost sechestrată, drogată și violată

Joi, 27 Februarie 2020 09:31
Scris de: Vlad Economu
Duffy șochează! Cunoscuta cântăreață a dezvăluit că a fost sechestrată, drogată și violată

Cântăreața galeză Duffy, premiată cu Grammy, a dezvăluit într-o postare emoționantă pe Instagram motivul pentru care s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Artista în vârstă de 35 de ani a povestit că a fost drogată, violată și ținută captivă timp de mai multe zile.

Duffy le-a transmis fanilor că a vrut să vorbească despre asta de atâtea ori, însă în același timp nu a vrut să arate lumii tristețea din ochi ei.

‘Nu vă puteți imagina de câte ori m-am gândit să scriu despre asta’. ‘Nu știu de ce acum este timpul potrivit și de ce mă simt liberă să povestesc despre asta. Nu pot explica’. ‘Mulți dintre voi v-ați întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde și de ce am dispărut’. Ea a anunțat că i-a povestit unui jurnalist despre toate acestea, în vară, și s-a simțit ‘foarte bine să poată să vorbească în sfârșit’ despre această experiență terifiantă.

‘Adevărul este că am fost violată și drogată și ținută captivă câteva zile. Am supraviețuit. Recuperarea a luat ceva timp’. În ultimul deceniu, de mii de ori mi-am spus că vreau să simt din nou fericirea în inima mea, însă acum soarele strălucește în sfârșit’.

‘Poate vă întrebați de ce până acum nu am vorbit despre asta. Nu am vrut să arăt lumii tristețea din ochii mei. M-am zis: Cum aș putea să mai cânt din toată inima, când ea este frântă?’. Duffy a anunțat că va posta curând un interviu unde fanii vor afla toate răspunsurile. ‘Apreciez, cu toată dragostea și sinceritatea, bunătatea voastră de-a lungul anilor. Mi-ați fost prieteni. Vreau să vă mulțumesc pentru asta’. 

Fanii artistei au reacționat imediat la postare și au apreciat faptul că a putut vorbi despre trauma prin care a trecut. Însă toți au fost șocați să citescă toate aceste dezvăluiri.

Duffy are 35 de ani. A urmat Universitatea din Chester, unde a fost sfătuită de un profesor să devină cântăreață. In august 2004, a fost prezentată la casa de discuri Rough Trade. Curând s-a mutat în Londra, iar în 2007 a devenit cunoscută datorită piesei Rockferry. A început apoi colaborarea cu A&M Records.

Un an mai târziu, a lansat piesa Mercy care i-a adus practic faima, iar albumul Rockferry a fost lansat tot în 2008 și s-a vândut în peste 1,6 milioane de copii. În 2011, s-a anunțat că Duffy va lua o pauză de la cariera ei muzicală.

Sursa foto: tmz


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”