Mondo News

Deva. Un bărbat a fost violat de două femei! Cum a fost batjocorit acesta

Vineri, 14 Februarie 2020 12:16
Scris de: Vlad Economu
Deva. Un bărbat a fost violat de două femei! Cum a fost batjocorit acesta

Un caz de abuz sexual atipic a avut loc la Deva, unde un bărbat a fost supus unor scene greu de imaginat. Întâmplarea a avut loc ca urmare a unui plan de răzbunare pus la cale de fostul iubit al femeii cu care tânărul are o relație în prezent.

Tânărul agresat este din Deva și are 25 de ani. În prezent are o relație cu o tânără, al cărui fost iubit a acționat din gelozie, răzbunându-se pe actualul partener al fetei. Băiatul a trecut prin momente cumplite, după ce mai multe persoane au pătruns în locuința iubitei sale, acolo unde se afla și el. Persoanele care au dat buzna în casa femeii de 20 de ani au început să-i agreseze pe amândoi. Mai mult, două femei l-au batjocorit pe tânărul din Deva și l-au deposedat de suma de 950 de euro, dar și de telefonul mobil. Femeile l-au pus pe bărbat în genunchi, pe cioburi și obligat să le sărute în zonele intime, conform click.ro.

Agresorii au folosit cioburile provenite de la o masă din sticlă pe care au spart-o, l-au așezat în genunchi și l-au supus unor scene greu de imaginat. „În aceeaşi împrejurare inculpaţii au folosit cioburile de sticlă provenind din măsuţa distrusă pentru a-l ameninţa pe tânăr, pe care l-au aşezat pe un scaun şi apoi toţi inculpaţii, pe rând, l-au lovit cu palmele şi cu pumnii şi l-au scuipat. Împotriva voinţei acestuia.

L-au umilit în ultimul hal, aruncând cu urină peste el, l-au obligat să le sărute în zonele intime, l-au bătut pe rând și i-au rupt banii. ”Alexandra Strassburger l-a aşezat în genunchi pe cioburile de sticlă rezultate urmare spargerii măsuţei. De asemenea, Tina Catana a aruncat cu urină peste persona vătămată, l-a obligat să o sărute în zonele intime. Alexandra Strassburger i-a introdus degetele în gură, după ce anterior şi-a atins zona intimă.

În tot acest timp, persoana vătămată a solicitat să fie eliberat, însă inculpaţii au refuzat în mod expres acest lucru şi chiar l-au deposedat pe acesta de telefonul mobil, iar ceilalţi inculpaţi prin acţiunile lor şi modul de poziţionare în cameră, au întărit convingerea persoanei vătămate că nu are nicio posibilitate de părăsi imobilul, în vreun fel. Sub ameninţări cu acte de violenţă, dar profitând şi de starea de neputinţă a persoanei vătămate de a se apăra, indusă prin violenţele anterioare, Robert Caşlarov a luat din portmoneul tânărului suma de 950 euro, pe care i-a rupt şi i-a aruncat în focul din sobă”, se arată în dosar. Poliția a decis condamnarea a șapte persoane implicate în acest caz.

Sursa foto: antena 1


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video


ora de vara 2020, 29 martie 2020, romania, ceasuri, ora inapoi Ora de Vară 2020. În această noapte dăm ceasurile înainte şi dormim o oră mai puţin