Mondo News

Daniela Crudu cu fața tumefiată, după ce a fost externată! Foto în articol

Miercuri, 12 Februarie 2020 23:08
Scris de: Vlad Economu
Daniela Crudu cu fața tumefiată, după ce a fost externată! Foto în articol

Daniela Crudu a fost externată miercuri după-amiază! Fanii vedetei au fost șocați de primele fotografii cu aceasta. Cum arată fosta asistentă păcătoasă și cine i-a fost alături la ieșirea din spital? Situația delicată în care se află se citește pe chipul ei.

În această după-amiză, Cruduța a fost externată, iar mai apoi s-a îndreptat ușor spre casa tatălui său din Ferentari. La ieșirea din spital, vedeta avea bandaje la nas și era vizibil epuizată de toate cele petrecute. În drumul dintre ieșirea instituției medicale și mașina care a condus-o departe de locul în care a ajuns cu groază, a încercat să se acopere extrem de bine cu o eșarfă. Alături de ea s-a aflat, desigur, sora ei. Nelu Crudu a susținut că îi este alături fiicei sale mai ales în momentele acestea grele și a vorbit despre starea ei de sănătate.

Citește și: CINE ESTE BĂRBATUL CARE A BĂGAT-O ÎN SPITAL PE DANIELA CRUDU! CU CE SE OCUPĂ ȘI CUM ARATĂ! FOTO

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a spus tatăl brunetei.

Daniela-Crudu-imagini-cu-fata-tumefiata-dupa-ce-a-fost-externata-1

Sursa foto: captura video Romania Tv


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DRAGOBETE, TRADITII DRAGOBETE, OBICEIURI DRAGOBETE, TRADITII POPULARE, SARBATOARE DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE, Dragobete 2020. Tradiții și obiceiuri populare de Dragobete


mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!