Mondo News

Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regală! Adevărul despre hotărârea șocantă a lui Harry și Meghan

Miercuri, 22 Ianuarie 2020 18:42
Scris de: Vlad Economu
Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regală! Adevărul despre hotărârea șocantă a lui Harry și Meghan

Meghan Markle și Harry își doresc o viață liniștită, în care să-și crească fiul, pe micuțul Archie, departe de scandalurile iscate în presa din Marea Britanie.

Adevărul despre cine a inițiat plecarea lor din Anglia și renunțarea la titlurile nobiliare e unul disputat instens. Până în momentul de față s-a zvonit că ar fi fost vorba de o ruptură ireparabilă între cei doi fii ai Prințului Charles.

Adevărul despre anunțul șocant făcut de Harry și Meghan
Celebrul cuplu regal a fost pus sub lupă, la fiecare pas, încă de când Meghan i-a devenit în mod oficial soție lui Harry. Decizia de a pleca în Canada, unde cei doi își doresc să se mute cu totul, a venit în urmă cu o săptămână și a zdruncinat din temelii setul de reguli clare, impuse de regalitate.

Potrivit celor de la The Sun, se pare că Meghan a fost cea „vinovată” de întreaga mutare, așa cum s-a zvonit încă de la început. Fosta actriță de la Hollywood ajunsese la capătul puterilor din cauza criticilor, de aceea a vrut un trai departe de ochii curioșilor.

Se pare că nu sumele lunare primite din partea familiei l-au făcut pe acesta să se gândească de două ori înainte să plece. Cel mai greu pentru Harry a fost să renunțe, însă, la rolul pe care îl avea ca militar, în cadrul armatei din Marea Britanie. De aceea, Meghan s-ar fi văzut nevoită să intervină și l-a pus pe regal să facă o alegere foarte grea.

Totul pe motiv că s-ar fi săturat să își vadă soțul, pe Prințul Harry, trist și îngândurat, când numele lor era legat de cel al unui scandal. „Mi-am pierdut mama, iar acum îmi văd soţia devenind victima acestor forţe puternice”, a transmis Prințul Harry.
Sursa foto: the sun


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

youtube, videoclip, un miliard vizualizari, a-ha, take on me, anii 80 Un al doilea videoclip muzical din anii ’80 a strâns peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube! Video


andreea antonescu, apel 112, apel fals, stare ebrietate, amenda, stefan manolache, iasi Andreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112. Ce s-a întâmplat și în ce stare era artista


el chapo, el chapo guzman, sinaloa, video, arestare, imagini noi Au apărut imagini noi cu El Chapo din momentul arestării sale! Cum arăta boss-ul cartelului Sinaloa! Video


pop smoke, crima, omor, rapper mort, jaf, Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în propria locuință, în timpul unui jaf!