Mondo News

Cel mai bogat om din lume a cumpărat o proprietate cu 165 de milioane de dolari! Galerie foto

Joi, 13 Februarie 2020 11:50
Scris de: Vlad Economu
Cel mai bogat om din lume a cumpărat o proprietate cu 165 de milioane de dolari! Galerie foto

Miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul grupului Amazon, a cumpărat de curând o proprietate de lux în Los Angeles pentru suma de 165 de milioane de dolari, stabilind astfel un nou record pe piaţa imobiliară din metropola californiană, a anunţat cotidianul The Wall Street Journal, potrivit Agerpres.

Potrivit acestui cotidian financiar, Jeff Bezos a cumpărat acea proprietate – Warner Estate – de la magnatul media David Geffen şi a stabilit un nou record de preţ pe piaţa imobiliară din regiunea oraşului Los Angeles.

rexford-drive-beverly-hills-1

Precedentul record fusese stabilit în 2019 de Lachlan Murdoch, un om de afaceri cu triplă cetăţenie (australiană, britanică şi americană), care plătise 150 de milioane de dolari pentru proprietatea Bel-Air, folosită în timpul filmărilor de la serialul TV “The Beverly Hillbillies”.

dscae

Reşedinţa Warner Estate a fost construită în anii 1930 pentru Jack Warner, cofondatorul companiei de producţie cinematografică Warner Brothers. Amplasată în Beverly Hills, în regiunea Los Angeles, ea include pe lângă clădirea principală mai multe pensiuni pentru oaspeţi, un teren de tenis şi un teren de golf.

angelo_drive_beverly_hills_ca_90210_and_inset_of_jeff_bezos-h_2020

Cu o avere estimată la peste 110 miliarde de dolari, Jeff Bezos este considerat cel mai bogat om din lume. Grupul Amazon, gigantul online pe care Jeff Bezos l-a înfiinţat şi condus, centrat iniţial pe comerţul pe internet, şi-a extins activităţile şi în alte domenii. În prezent, Amazon este unul dintre principalii actori din informatica dematerializată (cloud computing), iar sistemul său Alexa domină piaţa asistenţilor virtuali. Amazon operează, de asemenea, unul dintre cele mai importante servicii de streaming video.

Citește și:  BILL GATES ȘI-A FĂCUT UN CADOU DE 500 DE MILIOANE DE LIRE STERLINE! VIDEO

Sursa foto: daily mail


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DRAGOBETE, TRADITII DRAGOBETE, OBICEIURI DRAGOBETE, TRADITII POPULARE, SARBATOARE DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE, Dragobete 2020. Tradiții și obiceiuri populare de Dragobete


mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!