Mondo News

Cehia. Atac armat într-un spital din Ostrava! Șase oameni au fost uciși

Marti, 10 Decembrie 2019 13:12
Scris de: Vlad Economu
Cehia. Atac armat într-un spital din Ostrava! Șase oameni au fost uciși

Un bărbat a împușcat mortal, marți, șase oameni în sala de așteptare a spitalului Universitar din orașul Ostrava din nord-estul Cehiei, transmite Reuters.

Incidentul a avut loc la Spitalul Universitar Ostrava puțin după ora 08.00 (ora României), a spus ministrul de interne Jan Hamacek. Premierul Andrej Babis a declarat, la televiziunea cehă, că focurile de armă au fost trase de la mică distanță în sala de așteptare a unității medicale. Acesta este cel mai grav incident cu arme de foc de după 2015, când un bărbat a împușcat mortal opt oameni într-un restaurant din Uhersky Brod.
 
Poliția a postat inițial pe Twitter fotografia unui bărbat despre care a spus că este atacatorul, dar ulterior a revenit spunând că este vorba de un martor și că, de asemenea, mai caută și altă persoană. Poliția cehă a spus că un bărbat s-a împușcat în cap într-o mașină căutată de autorități în legătură cu atacul din Ostrava. ”Poliția a găsit mașina, acolo s-a auzit o împușcătură. Stabilim identitatea bărbatului care s-a împușcat înainte de intervenția poliției”, a precizat instituția pe Twitter.
 
Poliția a confirmat că bărbatul care s-a împușcat era atacatorul pe care îl căutau. Acesta s-a sinucis la aproximativ trei ore după atac.

Sursa foto: twitter


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video