Mondo News

Ce mai face Iulia Vântur. Fosta vedetă PRO TV nu mai locuiește în India

Vineri, 14 Februarie 2020 10:59
Scris de: Vlad Economu
Ce mai face Iulia Vântur. Fosta vedetă PRO TV nu mai locuiește în India

Iulia Vântur, fostă prezentatoare de televiziune, actriță și model, a decis să se mute din România în anul 2012, când a ales ca India să îi fie casă, revenind în țară ori de câte ori are timp.

La mii de kilometri depărtare de casă, și-a găsit și sufletul pereche, un actor producător și cântăreț pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, celebru star la Bollywood. Noul tărâm i-a adus și bine, dar și noi oportunități în plan profesional.

Acum, fosta vedetă PRO TV s-a mutat, pentru o vreme la Londra, unde contractele i s-au legat șnur. Blondina a filmat alături de campionul kickbox Ali Jacko pentru serialul de acţiune „Jack Stall Dead”, ce a lucrat la filme precum ”Transformers” și ”Justice League”.

Iulia Vântur a jucat rolul lui Jo, agentă secretă de top care lucrează pentru a soluționa cazuri importante. Potrivit Click, vedeta va mai sta la Londra, unde mai are filmări pentru un alt proiect care va ajunge la final anul acesta.

Sursa foto: click


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video


ora de vara 2020, 29 martie 2020, romania, ceasuri, ora inapoi Ora de Vară 2020. În această noapte dăm ceasurile înainte şi dormim o oră mai puţin