Mondo News

Caz Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă!

Miercuri, 22 Ianuarie 2020 19:06
Scris de: Vlad Economu
Caz Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă!

Ajuns la capătul puterilor, Gheorghe Dincă ar fi încercat să se sinucidă, recurând la acest gest extrem de nu mai puțin de 4 ori. Gheorghe Dincă ar fi încercat, potrivit informațiilor povestite la Marius Tucă Show, să se sinucidă de nu mai puțin de 4 ori.

Criminalul din Caracal pare că a ajuns la capătul puterilor, lucru ce l-a determinat să creadă că ar fi mai bine să-și pună capăt zilelor. Dorin Dumitran a povestit totul despre tentativele de sinucidere ale lui Gheorghe Dincă, dar și cine a fost cel care l-a salvat pe criminalul din Caracal.

„Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea în care s-a simţit doborât psihic de el. Acel moment survine în noiembrie, când colegii mei – care au gestionat excepţional situaţia, de la Arestul central m-au anunţat că a intrat în refuz de hrană. El mai avusese anterior ideea suicidară. Am detensionat, l-am ventilat, să nu ne facă probleme, să nu ne facă eveniment. Pentru că a fost o armată de oameni, toţi colegii mei, la transport, îl luau pe semnătură. Răspunzi de el. Aici nu se discută.

Au fost patru momente (când a vrut să se sinucidă, n.r.),. Am mai discutat cu el despre aceasta. Spunea că îşi bagă capul între gratia patului şi îşi va face de petrecanie. I-am replicat: Iubeşti prea mult viaţa. În activitatea mea de negociere, pe bloc şi pe stâlpi, ştiu cum arată… sunt priviri pe care nu le poţi uita de la cei sinceri care doresc să se sinucidă. Şi nu era autentic. (…) Aici nu contează ce cred eu, pentru că niciodată nu ştii dacă o va face, a declarat Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

youtube, videoclip, un miliard vizualizari, a-ha, take on me, anii 80 Un al doilea videoclip muzical din anii ’80 a strâns peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube! Video


andreea antonescu, apel 112, apel fals, stare ebrietate, amenda, stefan manolache, iasi Andreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112. Ce s-a întâmplat și în ce stare era artista


el chapo, el chapo guzman, sinaloa, video, arestare, imagini noi Au apărut imagini noi cu El Chapo din momentul arestării sale! Cum arăta boss-ul cartelului Sinaloa! Video


pop smoke, crima, omor, rapper mort, jaf, Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în propria locuință, în timpul unui jaf!