Mondo News

Călărași. Copil, de 13 ani, sechestrat și bătut de un polițist

Marti, 25 Februarie 2020 13:24
Scris de: Vlad Economu
Călărași. Copil, de 13 ani, sechestrat și bătut de un polițist

Părinții unui băiat de 13 ani, din comuna Grădiștea, județul Călărași, au făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătorie, acuzând un polițist că le-a sechestrat copilul în sediul postului de poliție, l-a bătut cu pumnii și picioarele și i-a spart telefonul. Motivul, polițistul s-ar fi enervat că minorul și alți prieteni se jucau în curtea școlii și ar fi făcut gălăgie. Polițistul, dar și colega acestuia, martoră la incident, sunt anchetați de comisia de disciplină a IPJ Călărași.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara când mai mulți prieteni, cu vârste între 12 și 15 ani, se jucau în curtea școlii, aflată în vecinătatea postului de poliție Grădiștea. La un moment, din sediul postului au ieșit doi polițiști, care, cu lanternele în mână, ar fi alergat după copii. Au reușit să-l prindă doar pe Ionuț, pe care l-au băgat în sediul poliției. Din spusele copilului, dar și ale prietenilor lui, martori, care l-au așteptat afară, Ionuț ar fi fost ținut aproape 40 de minute în sediul poliției.

Băiatul a declarat că un polițișt l-a percheziționat și apoi l-a lovit puternic, doborându-l la podea. Apoi, l-ar fi bătut cu picioarele. Nici după ce copilul s-a ridicat de unul singur, polițistul nu  l-a lăsat, lovindu-l în continuare. O femeie polițist i-a oferit minorului un pahar cu apă. Pentru a-l speria, polițistul a luat telefonul copilului spunându-i că îi sună părinții, dar nu a făcut-o.

Ajuns acasă, bătut, cu gura umflată, telefonul spart și pantalonii rupți, Ionuț a povestit părinților ce a pățit. Aceștia s-au dus la postul de poliție pentru a discuta cu agresorul, care însă ar fi negat. Mai mult, tatăl copilului spune că polițistul ar fi dat să o agreseze pe soție, moment în care a sunat la 112. La scurt timp, un polițist de la IPJ Călărași a ajuns la fața locului, discutând cu părțile implicate în conflict. Presupusul agresor ar fi negat acuzațiile.

Părinții au fost chemați, luni, și la sediul IPJ Călărași unde au dat declarații prin ce  a trecut copilul lor. Ceilalți minori, martori la incident, au confirmat, pentru calarasipress.ro, agresarea de către polițist a colegului lor. Părinții au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. Purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, Bianca Ghiveci, a confirmat pentru calarasipress.ro că evenimentul s-a petrecut în secția 6 Grădiștea, iar conducerea instituției a dispus cercetarea disciplinară a celor doi polițiști aflați atunci la post.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali