Mondo News

BASESCU, despre EMISIUNEA de la REALITATEA: GUSA, RARES BOGDAN si HOANDA, 3 mameluci care COMPROMIT postul

, 19 Aprilie 2015 21:39
Scris de: Sanda Spataru
BASESCU, despre EMISIUNEA de la REALITATEA: GUSA, RARES BOGDAN si HOANDA, 3 mameluci care COMPROMIT postul

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, despre ceea ce s-a intamplat in studioul Realitatii TV, in cadrul emisiunii de vineri seara.

Traian Basescu subliniaza ca organizatorii emisiunii au ratat ocazia de a le oferi romanilor sansa de a afla de la un fost presedinte lucruri care nu s-au spus niciodata de un presedinte care a stat 10 ani la cotroceni.

CITESTE SI: LIVE TEXT BASESCU: REPUBLICA MOLDOVA mai poate ajunge in UE doar prin UNIRE cu ROMANIA

 Redam mai jos postarea integral:

“Vineri, intre orele 21.00 si 23.00, am participat la o emisiune moderata de dl. Hoandra la RealitateaTV.

Cu o zi inainte, m-a invitat printr-un sms prin care ma informa ca tema emisiunii este legata de mandatele mele la Cotroceni si ca vor participa domnii Ion M. Ionita, Costi Rogozanu si profesorul Cosea. Mi-am zis ca este in regula 3 la 1, avind in vedere avantajul informational al unui proaspat fost presedinte si considerind ca Hoandra va ramine moderator.

Ajung la post cu 6 minute inainte de ora 21.00. M-a intimpinat dl. Hoandra pe care, in drum spre studio, l-am intrebat daca el si invitatii stiu destula carte pentru a putea face o emisiune de doua ore despre mandatele de 10 ani ale unui presedinte. Hoandra m-a asigurat, pe drum, ca va fi o emisiune grea pentru ca sunt pregatiti si mi-a strecurat ca, mai tirziu, ar putea sa vina si dl. Rares Bogdan, iar guru Gusa ar putea sa intervina prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat.

Am ajuns in platou cu 4 minute inainte de inceperea emisiunii. Platoul era gol. Absolut nepoliticos atunci cind ai invitat un fost presedinte. De regula, invitatii sunt in platou sau esti condus acolo unde se afla si acestia. Cu un minut inainte de ora 21.00, a intrat in platou dl. Cosea, iar cu citeva secunde inainte de inceperea emisiunii, au navalit in platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea in platou, din schimbarea de lista a invitatilor si din ce-mi spusese Hoandra la sosire, mi-am dat seama ca emisiunea este o capcana si am tratat-o ca atare.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Daca eu as fi fost PRESEDINTELE ALES pe 16 noiembrie, VICTOR PONTA nu facea nici REVELIONUL ca PRIM-MINISTRU

La terminarea emisiunii, Hoandra si Rares Bogdan se gudurau pe linga mine, desigur in calitate de gazda, incercind sa-mi spuna ca ei sunt baieti buni si ca n-au nimic cu mine. Tare penibil a fost Rares Bogdan, noul Gidea+SRS, la un loc, al presei romanesti. Ajuns acasa, am cerut sotiei toate lamiile pe care le avea in frigider si le-am mincat fara zahar datorita personajului, in timp ce ma intrebam de ce a coborit atit de jos si dl. Leca sustinind ca afirmatiile doamnei Stanciu au fost facute in 2013, ba pe urma in 2014, cind in realitate au fost facute pe 24 februarie 2015.

Nu va povestesc mai mult, pentru ca restul ati vazut pe ecrane si cu siguranta fiecare a ramas cu perceptia lui.

Am regretul ca, in afara acestei triplete neprofesioniste, domnii Gusa, Rares Bogdan si Hoandra, postul beneficiaza de serviciile citorva jurnaliste exceptionale, iar trei mameluci le pot compromite si pe ele odata cu postul .

Mi-am dorit sa vorbesc despre realitati si intimplari din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia sa ofere romanilor sansa de a primi de la mine informatii despre decizii si mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodata de un presedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.

Mie imi pare rau de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele“, este mesajul lui Traian Basescu pe Facebook.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video