Mondo News

Atenție politicieni! Mesajul transmis de Dana Budeanu, înainte de noua emisiune Verdict Politic: ”Nu halesc!”

Marti, 18 Februarie 2020 14:23
Scris de: Vlad Economu
Atenție politicieni! Mesajul transmis de Dana Budeanu, înainte de noua emisiune Verdict Politic: ”Nu halesc!”

Dana Budeanu le-a adus fanilor săi o veste deosebită. Vedeta se mută cu verdictul și într-o altă emisiune. Cei care au urmărit-o până acum pe YouTube o vor putea face de acum și în rubrica Verdict Politic.

Dana Budeanu continuă! Isteria o ia de la capăt, de data asta în cadrul unui nou proiect. Cunoscutul designer i-a informat pe fani că se vor întâlni și pe site-ul știripesurse.ro, de la orele 11:00, zilnic. Dacă pe canalul personal de YouTube comentează în detaliu vedetele de la noi sau starurile de peste Ocean, acum va lua la bani mărunți personalitățile din politică. Aceasta a spus că va merge pe linia de acum, comică și simplă, susținând implicit că rețeta norocoasă, favorată de români, este cea descoperită la rubrica de la Vorbește Lumea, rubrică de unde s-a mutat în online.

Majoritatea celor care au aflat de noul proiect s-au arătat foarte fericiți și nerăbdători. Aceștia au felicitat-o în număr destul de mare pe vedetă și i-au urat mult succes. „Bravo!! Mai în glumă, mai în serios, trebuie să continu ceea ce ai început. Nu-i lua în considerare pe cei cu gura mare și socoteală mică…cu toții avem câte o frustrare…cel puțin”, a fost unul din comentariile internauților.

Citește și: DANA BUDEANU A FĂCUT O RECOMANDARE, DE VALENTINE’S DAY, PENTRU „MAFIOȚI”. VIDEO VIRAL

„Bună dimineața! Acesta este verdictul politic, o rubrică pe care o veți găsi în exclusivitate pe știripesurse.ro, în fiecare zi, la orele 11:00. Aceasta este singura introducere pe care o fac, nu halesc introducerile, încheierile și toate formele astea de adresare corecte, pentru că suntem în mediul virtual și în mediul virtual sunte pe caterincă, de asta s-a inventat. Rubrica a luat naștere în urma impactului isteric pe care postările Danei Budeanu le-au avut pe net. Nu știu dacă s-a observat, dar eu fac multă caterincă pe net. Când n-ai simțul umorului, n-ai nici creier, vine la pachet”, a spus Dana Budeanu.

Sursa video: captura


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”


samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC