Mondo News

Andreea Bălan şi George Burcea s-au separat definitiv! Când va avea loc divorţul celor doi

Joi, 27 Februarie 2020 17:38
Scris de: Vlad Economu
Andreea Bălan şi George Burcea s-au separat definitiv! Când va avea loc divorţul celor doi

Despărţirea dintre artista Andreea Bălan şi actorul George Burcea nu mai este un secret pentru nimeni, cei doi fiind în prezent atât separaţi public, cât şi din punct de vedere al casei, bărbatul plecând de mult din casa cuplului cu tot cu haine şi bagaje. Tensiunile au crescut, mai apes după ce George Burcea a fost prins drogat cu cocaină la volan şi cercetat într-un caz penal.

”George Burcea mai merge doar în weekend-uri acasă la Andreea și stă puțin cu fetele. Apoi pleacă unde locuiește acum, nu vorbește cu Andreea decât strictul necesar. Doar o minune le mai poate salva mariajul. Andreea nu vrea să depună acuum cererea de divorț, dar doar pentru că George este într-o situație extrem de delicată, cu drogurile, cu agitația lui… Dar, în câteva luni, probabil o va face și va încerca să fie discretă, nu de altceva, dar Andreea chiar fuge de scandaluri, se teme să nu îi afecteze ceea ce i-a mai rămas: cariera. În rest, face tot ce poate să fie fericite fetițele, se ocupă de ele și speră ca George să își revină, totuși, și să poată comunica din nou cu el. Deși nu cred că îl mai poate ierta, Andreea este foarte dezamăgită de ceea ce a făcut el, de cum a reacționat în ultima perioadă și, normal, de problemele pe care le are el”, a declarat o apropiată a Andreei Bălan pentru wowbiz.ro.

George Burcea a fost testat recent cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, mai exact cocaină. Acesta este şi motivul pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare. ”Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se menționează în comunicatul emis de poliție.

Cu toate acestea, Andreea Bălan îşi doreşte ca cineva să îl ajute pe Geroge Burcea să se îndrepte. ”Andreea și-ar dori să aibă motive să îl ierte, să nu divorțeze de George. Visul ei încă din copilărie era să aibă o familie, o familie frumoasă. Dar, cum el nu dă semne că s-ar îndrepta, ba chiar dimpotrivă, Andreea va face sigur pasul pe care îl urăște, ca idee, adică divorțul”, a mai spus o persoană apropiată Andreei.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”