Mondo News

Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!

Sambata, 22 Februarie 2020 11:39
Scris de: Vlad Economu
Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!

Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Rednic, după ce antrenorul a menționat-o într-o conferință de presă susținută vineri, în contextul în care Victor Becali l-a acuzat pe tehnicianul de la Poli Iași că echipa din Copou semnează doar cu jucători care au contract cu Luana Rednic.

Prosport a contactat-o pe Anamaria Prodan, iar impresara a lansat un atac la adresa lui Mircea Rednic. ”Habar nu am despre ce este vorba. Eu sunt în Germania acum. Vă rog eu, nu mă mai sunați pentru antrenori de play-out care au trei înfrângeri în tot atâtea meciuri! Îmi transmite mie Rednic să nu mă bag eu în seamă? Păi cine îi bagă pe ei în seamă? Am pronunțat eu numele ăsta vreodată? Văd că singura șansă să mai apară Rednic pe la televizor este să pronunțe numele meu, al lui Victor Becali sau al lui Steliano Filip. Altfel, el nu a mai câștigat un trofeu de vreo zece ani. Despre ce discutăm? A fost un antrenor mare, dar când era bunica fată. Acum are înfrângeri pe linie la retrogradare!”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru ProSport.

În continuare, agenta a menționat faptul că Luana Rednic a publicat o discuție purtată cu Steliano Filip și a lăsat de înțeles că fiica lui Mirea Rednic nu se va mai descurca în impresariat după ce tatăl ei nu va mai antrena. Ea a mai adăugat că, în trecut, a ajutat-o pe Luana.

”Jenant și patetic să arăți prin ziare discuțiile cu jucătorii. Nici nu trebuia să îmi spuneți ce zic Mircea sau Luana Rednic despre mine. Ei nu contează pentru mine. Cum am spus, îl respect pe Mircea pentru ce a făcut când era mai tânăr, dar acum îmbătrânește urât tare! Poate ar trebui să fiu și eu mai îngăduitoare cu el. Ce nu face omul ca să își vadă copilul că face și el ceva. Să vedem ce face copilul după ce nu mai antrenează tăticul. Ar fi timpul să o lase pe Luana să facă altă meserie, iar el să își vadă de antrenorat că în ultimii zece ani nu a știut ce să fie mai repede: agent, președinte sau antrenor. Mie îmi pare rău că vorbește așa de mine pentru că eu am ajutat-o pe fiica lui în meseria asta. Dacă nu eram eu și avocații Dan Idita și Vali Gheorghiță de la Dinamo, nici acum nu știa să facă un contract. Luana a făcut școală prin birourile de la RIN când trebuia să ajute ea clubul. Familia Rednic să facă rugăciuni zi de zi pentru sănătatea lui Dan Idita și Vali Gheorghiță pentru meditații date gratis. Chiar și cu alea, tot a făcut prost contractele pe final de mandat la Dinamo. Are dreptate Victor Becali când spune că dacă nu mai semnăm cu Luana nu mai jucăm fotbal? Asta e culmea! Jucăm sau facem transferuri doar când antrenează tati? Haideți că m-ați distrat cu subiectul asta”, a spus Anamaria Prodan.

Mircea Rednic, săgeți către Anamaria Prodan: ”Să nu se mai bage în seamă!”

Într-o conferință de presă susținută vineri, Mircea Rednic a vorbit și despre acuzele în ceea ce-l privește pe Steliano Filip și i-a transmis agentului Anamaria Prodan ”să nu se mai bage în seamă”.

”S-a băgat și Anamaria în seamă? Ar fi bine să nu se bage în seamă! Cu Victor Becali am vorbit și chiar sunt surprins că a căzut în capcana voastră, a jurnaliștilor. Nici nu s-a pus problema. Steliano Filip a contactat-o pe Luana. Nici nu s-a pus și nici nu se pune problema să condiționez un jucător, că nu vii dacă nu semnezi cu fiica mea”, a spus Rednic.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video