Mondo News

Zăpadă de 6 metri în România, la sfârșitul lunii mai. Drumurii lucrează de zor! Video

Joi, 30 Mai 2019 16:08
Scris de: Vlad Economu
Zăpadă de 6 metri în România, la sfârșitul lunii mai. Drumurii lucrează de zor! Video

Stratul de zăpadă depășește în unele zone șase metri pe Transfăgărășan, iar drumarii lucrează la deszăpezire, astfel încât drumul să poată fi deschis circulației începând din 1 iulie, potrivit Mediafax.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov anunță că lucrările de deszăpezire avansează greu în unele zone ale Transfăgărășanului, din cauza stratului gros de zăpadă și a bucăților de stâncă aduse de avalanșe în timpul iernii.

Citește și: SCANDAL MONSTRU LA UN SPITAL DIN ROMÂNIA! MEDICII S-AU LUAT LA BĂTAIE, PENTRU A TREIA OARĂ! VIDEO

 „Lucrăm în continuare la curățarea zăpezii de pe Transfăgărășan (DN7C) însă colegii noștri de la Districtul Bâlea avansează destul de greu. Stratul de zăpadă bătătorită depășește pe alocuri 5-6 metri grosime și este plină de bucăți mari de stâncă aduse de avalanșele din timpul iernii”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții DRDP Brașov.

Ei au postat și imagini din timpul lucrărilor, în care se vede că zăpada ajunge la înălțimea utilajelor care intervin. Data oficială pentru redeschiderea circulației pe toată lungimea Transfăgărășanului este 1 iulie.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!


anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!