Mondo News

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion: Temperaturi în creștere, mai ales în vestul țării

Marti, 11 Decembrie 2018 15:42
Scris de: Vlad Economu
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion: Temperaturi în creștere, mai ales în vestul țării

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat marți prognoza actualizată pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 10 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019.

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea de Crăciun, Revelion şi de Bobotează. Potrivit meteorologilor ANM, de Crăciun se anunţă o încălzire a vremii.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, abatere termică pozitivă ce va fi mai însemnată în vestul, centrul și nord-vestul țării.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi în general apropiate decât cele normale din punct de vedere climatologic, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice și nord-vestice.

La nivelul întregii țări, media valorilor termice va fi mai ridicată normalul perioadei. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal al perioadei, în cea mai mare parte a țării.

Temperatura aerului va avea valori, în medie, ușor peste cele specifice intervalului, pe întreg teritoriul României, potrivit ANM. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor deficit în centrul și nordul țării.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 18 ianuarie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 ianuarie 2019. Taurii au parte de câștiguri, iar Balanțele au nevoie de meditație


camilla parker, printul charles, divort, casa regala, marea britanie Marea Britanie. Prințul Charles se desparte de Camilla? Cei doi ar fi semnat deja actele de divorț


serbia, tentativa asasinat, vladimir putin, dejucare Serbia. Tentativă de asasinat la adresa lui Vladimir Putin, dejucată înainte de sosirea sa în țara vecină


aquaman , box office , box office sua , rezultate box office , the upside Filmul care a detronat “Aquaman” de la box-office, cu un debut de 19.6 milioane de dolari