Mondo News

VREI sa fii in FORMA? Uita de SALA si afla POZITIILE SEXUALE care te ajuta sa SLABESTI

Vineri, 10 Februarie 2017 12:49
Scris de: Vlad Economu
VREI sa fii in FORMA? Uita de SALA si afla POZITIILE SEXUALE care te ajuta sa SLABESTI

Poate pare greu de crezut, dar exista anumite pozitii sexuale care te ajuta sa te mentii in forma. Nu ai timp sa mergi la sala de sport? Alergarea pe banda te ingrozeste? Specialistii spun ca poti pierde in greutate in timp ce ai parte si de placere.

Lista cu pozitiile sexuale care te ajuta sa slabesti

Pozitia Doggy style

Asezat in genunchi si coate, aceasta pozitie te ajuta sa lucrezi muschii fesieri. Imagineaza-ti ca faci flotari in timp ce esti asezat in aceasta pozitie. Cu fiecare miscare in sus si in jos, bratele tale lucreaza. Astfel, vei punca doua lucruri: un sex interesant si miscare pentru corpul tau.

Pozitia Lotus

Aceasta pozitie presupune sa va asezati in poala partenerului, cu fata la el. De asemenea, partenerul trebuie sa fie asezat la fel. Astfel, amandoi vor avea acelasi ritm. In timp ce veti face dragoste, fesierii si coapsele vor avea parte de un antrenament intens. Specialistii spun ca aceasta pozitie aplicata des te va scuti de mersul la sala de sport.

Pozitia Misionarului

Se pare ca cea mai veche pozitie de sex, pozitia misionarului, ofera cel mai bun antrenament pentru ambii parteneri. Pastrati-va picioarele in aer in timp ce partenerul isi lipeste corpul de al dumneavoastra.

Pozitia Punte

Pe langa faptul ca aceasta pozitie este usor de pus in practica pentru ambii parteneri, abdomenul tau va fi intens lucrat. Femeia se va aseza pe spate, cu picioarele indoite, iar partenerul ingenuncheaza in fata ei. Pentru a fi posibil contactul sexual, femeia trebuie sa ridice mijlocul si sa departeze picioare.

Sursa text: huff.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video