Mondo News

Viorica Dăncilă rupe tăcerea! Adevărul despre milioanele lipsă din PSD: Este nevoie de o justificare!

Miercuri, 04 Decembrie 2019 22:54
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă rupe tăcerea! Adevărul despre milioanele lipsă din PSD: Este nevoie de o justificare!

Viorica Dăncilă a declarat miercuri seară că nu ştie situaţia exactă a datoriilor înregistrate în campania pentru alegerile prezidenţiale, dar şi-a exprimat convingerea că se va face “justificarea” acestor datorii.

Viorica Dăncilă a mai adăugat că „nu este nimic care să creeze semne de întrebare”. „Bun, au fost datorii şi înainte, sunt şi acum, au fost şi datorii care au fost preluate, eu cred că se va face o inventariere a datoriilor şi cred că nu este nimic care să creeze semne de întrebare (…). Nu am o evidenţă clară, eu cred şi sunt sigură că există document pentru fiecare cheltuială făcută la partid, nimeni nu şi-ar fi permis să facă o cheltuială care să nu fie dublată de actele justificative”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul şedinţei CExN al PSD, întrebată despre „datoriile mari” înregistrate de PSD.

Întrebată despre decizia unei instanţe din Iaşi care obligă PSD să precizeze suma plătită pentru o deplasare cu elicopterul a sa în judeţul Iaşi,  fostul președinte PSD a declarat că „A fost un drum cu elicopterul, a fost plătit din banii de la partid, eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit bani publici”.

„Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în faţa colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns, dar eu ştiu alte persoane care au folosit bani publici, dar nu au fost sancţionate”, a mai completat ea.

PSD a pierdut, la Iași, procesul pe care i l-a intentat grupul civic Reset, reprezentat de activista Daniela Mitrofan. Reset a dorit să afle de la cine și cu cât a închiriat PSD elicopterul cu care Viorica Dăncilă s-a deplasat într-un turneu în județele Moldovei, în vară.

Sursa foto: adevarul


Un comentariu

  1. Bot-Deac Roxana Gabriela
    Reply

    Oferta extra. Lucru la calculator. Eficient. Valabil in toata tara. Pornire usoara. Totul este absolut sigur. Cel mai performant sistem al planetei. Nu e niciun risc. Cautam colaboratori ambitiosi. De ce sa nu fii si tu un invingator? Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, la adresa: [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul