Mondo News

Viorica Dăncilă pune la cale o remaniere fulger! Lista neagră a premierului

Joi, 20 Iunie 2019 13:45
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă pune la cale o remaniere fulger! Lista neagră a premierului

Premierul Viorica Dăncilă vrea să facă imediat după Congresul PSD o remaniere extinsă, au dezvăluit surse din partid pentru jurnaliștii de la știripesurse.ro, subiectul fiind pe agenda ședinței informale de la Neptun.

‘Viorica Dăncilă vrea remaniere imediat după Congres’, spun sursele citate. Sorina Pintea și Eugen Teodorovici sunt printre singurii miniștri din echipa aleasă pe vremea lui Dragnea care au locul asigurat pe mai departe, mai zic surse din PSD.

După moțiunea de cenzură, vestea remanierii extinse a provocat agitație printre miniștri și membrii Executivului nu știau dacă vor continua pe post sau e cazul să-și programeze concedii pentru că vor pleca din Guvern.

În PSD se vehiculează deja o ‘listă neagră’ cu ministerele unde sunt cele mai mari șanse să apară schimbări:

Turism

Transporturi

Agricultură

Comunicații

Interne

Educație

Externe (ALDE)

Energie (ALDE)

La Interne, o variantă vehiculată în partid este senatorul Daniel Butunoi. La Agricultură – fratele lui Paul Stănescu. Ar putea reveni în Guvern și Mihai Fifor, mai zic sursele citate de știripesurse.ro.

Unii lideri PSD ar vrea restructurare a Guvernului, cu un cabinet mai suplu și reducerea numărului de ministere, dar momentan Dăncilă nu agreează o asemenea idee. La ALDE este o problemă în sensul în care nu se face remaniere fără acordul lui Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, urmează ca PSD să-și aleagă doi noi vicepremieri.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

politie, romania, istorie, legi, Când aveau voie să te bată polițiștii bucureșteni din urmă cu 200 de ani?


alex bodi, bianca dragusanu, divort, dezvaluiri, Alex Bodi n-a mai rezistat și s-a dezlănțuit! A făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Când se pronunță divorțul


Mirepoix-sur-Tarn, franta, pod prabusit, video, un mort, Franța. Un pod s-a prăbușit în sud-vestul țării! Un mort și mai multe persoane dispărute! Video


geolog rus, cutremur, romania, predictie, seism, focșani, catastrofa, 13 septembrie 2020, Un geolog rus anunță când va avea loc următorul cutremur catastrofal în România! Probabilitatea este de 82%