Mondo News

Viorica Dăncilă pune la cale o remaniere fulger! Lista neagră a premierului

Joi, 20 Iunie 2019 13:45
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă pune la cale o remaniere fulger! Lista neagră a premierului

Premierul Viorica Dăncilă vrea să facă imediat după Congresul PSD o remaniere extinsă, au dezvăluit surse din partid pentru jurnaliștii de la știripesurse.ro, subiectul fiind pe agenda ședinței informale de la Neptun.

‘Viorica Dăncilă vrea remaniere imediat după Congres’, spun sursele citate. Sorina Pintea și Eugen Teodorovici sunt printre singurii miniștri din echipa aleasă pe vremea lui Dragnea care au locul asigurat pe mai departe, mai zic surse din PSD.

După moțiunea de cenzură, vestea remanierii extinse a provocat agitație printre miniștri și membrii Executivului nu știau dacă vor continua pe post sau e cazul să-și programeze concedii pentru că vor pleca din Guvern.

În PSD se vehiculează deja o ‘listă neagră’ cu ministerele unde sunt cele mai mari șanse să apară schimbări:

Turism

Transporturi

Agricultură

Comunicații

Interne

Educație

Externe (ALDE)

Energie (ALDE)

La Interne, o variantă vehiculată în partid este senatorul Daniel Butunoi. La Agricultură – fratele lui Paul Stănescu. Ar putea reveni în Guvern și Mihai Fifor, mai zic sursele citate de știripesurse.ro.

Unii lideri PSD ar vrea restructurare a Guvernului, cu un cabinet mai suplu și reducerea numărului de ministere, dar momentan Dăncilă nu agreează o asemenea idee. La ALDE este o problemă în sensul în care nu se face remaniere fără acordul lui Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, urmează ca PSD să-și aleagă doi noi vicepremieri.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 iulie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 iulie 2019. Gemenii privesc în perspectivă, iar Fecioarele se mențin pe linia de plutire


simona halep, iubit simona halep, toni iuruc, miliardar machedon Nu se mai ascund! Simona Halep, sărut pasional cu iubitul său! Foto în articol


dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


vatra dornei, barbat mort, interventie, jandarmi, pedofilie, video Vatra Dornei. Bărbatul acuzat de pedofilie a murit după intervenția jandarmilor! Video