Mondo News

Viorica Dăncilă îl face praf pe Liviu Dragnea în presa internațională

Luni, 03 Iunie 2019 11:36
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă îl face praf pe Liviu Dragnea în presa internațională

Viorica Dăncilă îl desființează pe Liviu Dragnea în presa internațională. Premierul se dezice total de epoca Dragnea şi anunţă, într-un interviu pentru publicaţia Politico.eu, că doreşte revenirea la integritate, meritocraţie şi democraţie internă în PSD.

Viorica Dăncilă  afirmă, în interviul citat, că tema justiţiei a făcut mult rău partidului şi a polarizat societatea. “Vreau ca PSD să devină un partid al echilibrului şi, de acum înainte, subiectul justiţiei nu există pe agenda guvernului, ci ne vom concentra pe domenii de interes care sunt o prioritate pentru oameni, cum ar fi sănătatea, educaţia şi infrastructura”, a precizat Dăncilă.

Viorica Dăncilă s-a referit şi la modificările legislaţiei penale, despre care s-a spus că ar fi cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea. “Nu aş putea spune că această agendă a fost legată doar de domnul Dragnea. Au existat multe probleme care au apărut în spaţiul public, referitoare la acţiuni împotrica unor persoane care s-au dovedit a fi nevinovate”, a explicat Dăncilă, adăugând că, deşi era nevoie de o dezbatere pe tema sistemului de justiţie, PSD a dus probabil discuţia prea departe. “Cred că politicienii nu ar trebui să intervină în sistemul de justiţie”, a afirmat premierul.

Citește și: FLORIN CĂLINESCU A SPUS ADEVĂRUL REFERITOR LA ÎNSCRIEREA ÎN PSD

Dăncilă a respins, în inteviul din Politico, ideea că l-a trădat pe Liviu Dragnea şi a invocat faptul că ar fi fost aleasă pentru funcţia de prim-ministru datorită experienţei sale. “Sunt membru PSD de 23 de ani. Am fost simplu membru, apoi şef de organizaţie locală, consilier local şi europarlamentar timp de 9 ani”, a declarat Dăncilă.

Premierul vrea ca parlamentarii PSD să aibă liberatea de a decide ei înşişi cum votează pe diferite teme, în funcţie de interesul votaţilor pe care îi reprezintă, în loc să urmeze cu stricteţe ordinele liderului de partid.

“Ne vom concentra pe integritate, meritocraţie şi transparenţă. Cred că vom reuşi şi că PSD se va întoarce la integritate. Vreau să văd o schimbare, să aducem democraţia în partid şi să facem ce vor cetăţenii de la noi”, a mai explicat Viorica Dăncilă.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate