Mondo News

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Înalt ca bradul, dar…..

Sambata, 19 Octombrie 2019 11:57
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Înalt ca bradul, dar…..

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie, Viorica Dăncilă, l-a atacat dur, vineri, într-un discurs rostit la Brașov, pe președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că este „înalt ca bradul, dar leneș”, potrivit Mediafax.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a spus, vineri seara, în fața membrilor partidului din Brașov, că actualul șef al statului se laudă cu 25 de deplasări externe în cei cinci ani de mandat.

„Un președinte vine în mijlocul oamenilor în fiecare săptămână, în fiecare lună, un președinte nu se trezește după patru ani, după cinci ani, doar ca să jignească pe ceilalți, trebuie să fie activ în fiecare zi. (…) Dar președintele nostru, în cinci ani se laudă cu 25 de deplasări externe, cam mult cinci pe an. Președintele nostru, înalt ca bradul, dar leneș, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot. Deja se comportă ca și cum ar fi reales, ne dă indicații de la Bruxelles, dar acolo stă ca și ghiocelul și își primește ordinele”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea și-a continuat atacul la adresa lui Klaus Iohannis, despre care a mai spus că „dă ordine în Justiție”. „Un președinte care ne îndeamnă să citim, dar care nu a citit Constituția României. Un președinte care vorbește despre independența Justiției, dar vine și ne spune: să fie demis șeful DIICOT, să fie desființată Secția specială, un președinte care dă ordine în Justiție”, a declarat președintele PSD.

Liderul social-democraților l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu i-a iubit niciodată pe români. „De ce tu, președintele României, președintele tuturor românilor, ești de fapt președintele PNL? De ce vrei să umilesti românii pe care nu i-ai iubit niciodată? Nu ai coborât niciodată în mijlocul lor și ai vorbit de fiecare dată cu aroganță. Cine îți dă dreptul să împarți România în buni și în răi, să ai guvernul tău și alt guvern, să aduci atâta ură și dezbinare”, a mai spus Viorica Dăncilă în fața membrilor PSD.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 15 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 noiembrie 2019. Berbecii sunt vulnerabili la nivel mental, iar Taurii au cheltuieli neprevăzute


ibra Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit în modul său caracteristic de LA Galaxy! Foto în articol


jennifer lopez, proba, sani, regizor, reactie. dezvaluire Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei


DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol