Mondo News

Viorica Dăncilă l-a demis pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Marti, 23 Iulie 2019 14:10
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă l-a demis pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Viorica Dăncilă a anunţat că, marţi, îl va demite pe Răzvan Vulcănescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dacă acesta nu îşi va da demisia.

Update: Premierul Viorica Dăncilă l-a demis marţi pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu. Totodată, Viorica Dăncilă a dispus şi trimiterea la CNAS a Corpului de control pentru verificări.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, anunţă că raportul întocmit în urma verificărilor făcute la CNAS va merge la DNA atunci când va finalizat şi acuză Casa că, timp de mai mulţi ani, „a blocat ceea ce înseamnă funcţionarea normală a sistemului”.

Știre inițială

Viorica Dăncilă a afirmat că a cerut ministrului Sănătăţii să propună un înlocuitor. “Astăzi am trimis corpul de control la CNAS. După cum știti, am cerut demisia preşedintelui CNAS. Mâine, daca nu isi va prezenta demisia, il demit. Am cerut o nominalizare de la ministrul Sănătăţii”, a declarat premierul României la Antena 3.

Preşedintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, a declarat joia trecută că nu a luat în calcul demisia: “Nu am luat în calcul o demisie la acest moment. Nu consider că mă fac vinovat de nefuncţionalitatea platformei informatice şi sunt anumite lucruri care trebuie privite în ansamblu, de-a lungul timpului, de ce s-a ajuns la o astfel de situaţie”.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nasa, asteroid, terra, amenintare, anunt NASA: Asteroid ‘potențial periculos’, de mărimea unui bloc cu 200 de etaje, va trece pe lângă Terra


raluca arvat, protv, despartire, motiv, dezvaluire, stirile sportive Raluca Arvat a dezvăluit motivul real pentru care a plecat, după 20 de ani, de la PRO Tv


victor piturca, csu craiova, manager general, titlu, declaratii Victor Pițurcă, noul manager al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova


bucuresti, trafic minore, licee top, alexandru cumpanasu București. Trafic de minore în licee de top din Capitală