Mondo News

Viorica Dăncilă l-a demis pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Marti, 23 Iulie 2019 14:10
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă l-a demis pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Viorica Dăncilă a anunţat că, marţi, îl va demite pe Răzvan Vulcănescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dacă acesta nu îşi va da demisia.

Update: Premierul Viorica Dăncilă l-a demis marţi pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu. Totodată, Viorica Dăncilă a dispus şi trimiterea la CNAS a Corpului de control pentru verificări.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, anunţă că raportul întocmit în urma verificărilor făcute la CNAS va merge la DNA atunci când va finalizat şi acuză Casa că, timp de mai mulţi ani, „a blocat ceea ce înseamnă funcţionarea normală a sistemului”.

Știre inițială

Viorica Dăncilă a afirmat că a cerut ministrului Sănătăţii să propună un înlocuitor. “Astăzi am trimis corpul de control la CNAS. După cum știti, am cerut demisia preşedintelui CNAS. Mâine, daca nu isi va prezenta demisia, il demit. Am cerut o nominalizare de la ministrul Sănătăţii”, a declarat premierul României la Antena 3.

Preşedintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, a declarat joia trecută că nu a luat în calcul demisia: “Nu am luat în calcul o demisie la acest moment. Nu consider că mă fac vinovat de nefuncţionalitatea platformei informatice şi sunt anumite lucruri care trebuie privite în ansamblu, de-a lungul timpului, de ce s-a ajuns la o astfel de situaţie”.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

timisoara, atac, tanar injunghiat, fiu sile camataru, club manele, Albert Florian Balint Timişora. Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr într-un club de manele


snoop dogg, salariu, jointuri, tigari marijuana, rulat, angajat Snoop Dogg are un angajat care se ocupă doar cu rularea țigărilor cu marijuana! Suma uriașă cu care îl plătește


lady gaga, accident, cazatura, concert, fan, video Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan! Video


horoscop 19 octombrie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2019. Berbecii trebuie să-și selecteze anturajul, iar Peștii rezolvă niște probleme