Mondo News

Viorica Dăncilă a trimis la Cotroceni noi propuneri de miniştri interimari la Educaţie, Interne şi Justiţie

Vineri, 04 Octombrie 2019 14:09
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă a trimis la Cotroceni noi propuneri de miniştri interimari la Educaţie, Interne şi Justiţie

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis noi propuneri de miniştri interimari la Educaţie, Interne şi Justiţie.

Viorica Dăncilă îi propune pe Daniel Suciu la Justiție, Gabriel Leș la Interne și pe Nicolae Hurduc la Educație. Propunerile au fost trimise după ce acum o săptămână premierul Dăncilă îl soma pe preşedinte să pună în aplicare decizia CCR şi să semneze decretul de numire a unui nou ministru interimar la Educaţie.

“A mai trecut o zi de încălcare a Constituției de către Președintele României. Prin refuzul de a aplica decizia CCR și a numi un ministru interimar la Educație, Klaus Iohannis periclitează o generație întreagă de tineri medici care nu vor putea susține la timp examenul de rezidențiat fără un ordin de ministru.

Președintele Iohannis ignoră nevoia pe care o are România de medici și servicii medicale de calitate și blochează cu bună știință accesul a mii de tineri absolvenți la sistemul medical. Domnule Klaus Iohannis, când puneți în aplicare decizia Curții Constituționale?”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, la România TV că va merge cu remanierea Guvernului în Parlament, după votul moţiunii de cenzură. Până atunci, Viorica Dăncilă aşteaptă ca preşedintele Iohannis să pună în aplicare decizia CCR.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!


caracal, minuni, realitatea, caruta prosti, muzeograf, Chiar s-a răsturnat la Caracal căruța cu proști? Câte dintre ”miturile” despre această urbe sunt reale


denise rifai, atac dur, dana budeanu, gabriela firea Denise Rifai o face praf pe Dana Budeanu! Realizatoarea tv dezvăluie și cine se află în spatele stilistei


Joe DiMaggio, Marilyn Monroe, relatie, deces, secret, moarte misterioasa, casatorie Relația cu năbădăi dintre Joe DiMaggio și Marilyn Monroe! Varianta sportivului despre sfârșitul misterios al artistei