Mondo News

Viorica Dăncilă a dat-o la pace cu Juncker și Timmermans la Bruxelles! Promisiunea premierului

Miercuri, 05 Iunie 2019 06:44
Scris de: Vlad Economu
Viorica Dăncilă a dat-o la pace cu Juncker și Timmermans la Bruxelles! Promisiunea premierului

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marti seară, la Bruxelles, după întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, că le-a promis acestora că nu va da nicio ordonanță de urgență pe justiție și că „lucrurile s-au schimbat” în România.

„Am reiterat ce am spus inca de la preluarea presedintiei interimare a PSD, anume ca nu vor fi ordonante de urgenta pe justitie, ca aceasta discutie pe justitie nu mai exista pentru noi, ca vrem o justitie independenta, respectarea statului de drept si sa fie respectate si drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor”, a declarat Viorica Dancila la Antena 3.

Ea a adăugat că Timmermans nu a mai amenintat Romania cu activarea articolului 7 din tratatul UE, cea mai grava forma de sanctiune a unui stat membru.

Citește și: “NOUL PSD” PREGĂTEȘTE O REMANIERE EXTINSĂ A GUVERNULUI DĂNCILĂ! SCAPĂ CINE POATE

„Nu a fost adus acest subiect in discutie, ba dimpotriva s-a discutat despre unitatea in constructia UE. Nu a mai venit din partea dlui Timmermans nicio ameninntatare la adresa Romaniei. Lucrurile s-au schimbat, trebuie sa intram pe un fagas normal, trebuie dialog constructiv sa nu intram in contradictie cu principiile europene dar sa pastram si pozitia Romaniei”, a mai declarat Viorica Dancila.

Viorica Dăncilă a mai spus ca vrea sa colaboreze indeaproape cu Comisia Europeana. „Am spus ca vrem sa conlucram cu CE (…) suntem profund atasati valorilor europene si locul Romaniei e in marea familie europeana”, a indicat seful Executivului.

Sursa foto: politico


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, tentativa omor, casierita, benzinarie, video București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video


calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”