Mondo News

Victor Ponta șterge pe jos cu Ludovic Orban: Am fost elegant și nu am zis prostie!

Vineri, 13 Iulie 2018 14:40
Scris de: Vlad Economu
Victor Ponta șterge pe jos cu Ludovic Orban: Am fost elegant și nu am zis prostie!

Victor Ponta a lansat, vineri, un atac foarte dur la adresa președintelui PNL. Liderul Pro România a comentat dur afirmația lui Ludovic Orban, care a spus recent că nu vede necesară unificarea opoziției.

 „Cand vezi atata aroganta si miopie politica ( am fost elegant si nu am spus “prostie”) poate intelegeti de ce am spus si eu si toti cei de la #ProRomania ca vrem schimbarea Guvernului “Dancila” dar nu cu “Guvernul Orban”!!!”, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Formarea unei coaliţii alături de USR, PMP şi noul partid, Mişcarea România Împreună nu este necesară pentru anul electoral 2019, a afirmat preşedintele PNL Ludovic Orban. El este convins că la ora actuală, PSD se află în cădere liberă, iar ALDE nu va supravieţui.

Sursa foto: B1 Tv


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis