Mondo News

Victor Ponta îl face praf pe Codrin Ștefănescu și nu-l uită nici pe Liviu Dragnea

, 14 Ianuarie 2018 14:35
Scris de: Vlad Economu
Victor Ponta îl face praf pe Codrin Ștefănescu și nu-l uită nici pe Liviu Dragnea

Victor Ponta nu a rămas dator și i-a dat o replică dură lui Codrin Ștefănescu, după ce acesta a avut un atac virulent la adresa sa. Secretarul general al PSD susține că fostul premier a lucrat de la bun început împotriva partidului.

„Și-a băgat dracu coada”, a spus Ștefănescu, cu trimitere la cazul lui Grindeanu.

 „De la Adrian Năstase încoace, când preiei funcția de președinte al PSD, preiei și bufonul regelui. Rău este când bufonul vorbește în numele președintelui. Faptul că dl Dragnea transmite mesaje de multe ori prin niște oameni pe care nu îi pot considera serioși (…) denotă o gândire – era să zic – de Vadim Tudor, dar este un bufon al lui Vadim Tudor. Domnul Dragnea ar trebui totuși să conducă PSD și nu un partid, o caricatură a fostului PRM”, a declarat Victo Ponta, la Antena3. Fostul premier a mai precizat că nu a fost omul din spatele lui Sorin Grindeanu.

Sursa foto: evz


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis