Mondo News

Victor Ponta îi face praf pe liderii PSD: Ignoranță, analfabetism, corupție și aroganță

Sambata, 13 Aprilie 2019 14:30
Scris de: Vlad Economu
Victor Ponta îi face praf pe liderii PSD: Ignoranță, analfabetism, corupție și aroganță

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că actuala conducere a PSD a devenit una cu lideri caracterizați de ”Ignoranță, analfabetism, corupție și aroganță”. El arată că PSD primește 200.000 de euro pe zi de la statul român, dar în același timp investițiile sunt total neglijate.

”Conducerea PSD primeste de la Bugetul de Stat ( din taxele si impozitele romanilor ) aproape 200.000 EURO / ZI !!! ( am scris corect – pe zi! ) / si foloseste banii pentru o propaganda jenanta ( atunci cand nu ii fura direct)!

https://m.digi24.ro/…/psd-isi-lauda-realizarile-cu-fotograf…

Ca social democrat ma simt foarte jenat ( chiar indignat) de aceasta asociere cu ignoranta, analfabetismul , coruptia si aroganta pe care o vad acum la liderii PSD!

Mai ales ca aceasta rusine ingrozitoare este platita din taxele si impozitele romanilor! Bani luati de la sosele, scoli si spitale – pentru a fi folositi in mod jenant pentru o propaganda stupida !!!

https://romania.europalibera.org/a/pusculita-…/29871062.html

Le urez tuturor social democratilor adevarati, proeuropeni , educati si respectati in comunitatea lor , sa fie “ STERSI DIN GRUP” – eu am fost “sters” de acesti epigoni analfabeti si mi-am recastigat respectul oamenilor ( si, mai ales, convingerea ca fac ce trebuie)!

Alaturi de cei din ProRomania am construit o alternativa moderna, europeana, cu adevarat social-liberala si progresista ! In acest fel avem si aveti pentru ce sa luptam ! Avem si aveti ce sa votam si sa sustinem!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video