Mondo News

VICTOR PONTA continua OFENSIVA impotriva lui LIVIU DRAGNEA: PCR-ul era mai intelegator

Luni, 11 Septembrie 2017 21:33
Scris de: Vlad Economu

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni, la Targu-Jiu, ca in anii trecuti, la deschiderea anului scolar, langa el se aflau foarte multi social-democrati gorjeni, insa anul acesta “au cam disparut toti”, punctand ca acestora “le e frica de Dragnea” ca sa se afiseze alaturi de el, informeaza Agerpres.

“A fost foarte dragut astazi la deschiderea anul scolar, in anii anteriori stiti bine ca n-aveati loc dumneavoastra, presa, de cati oameni erau pe langa mine de la PSD si acum au cam disparut toti asa, nu stiu pe unde sunt, mai sunt in oras, mai exista….

Eu nu ma supar pe asta, pentru ca in continuare la Gorj ii am prieteni pe toti cei de la PSD si inteleg ca le e frica de Dragnea sa se afiseze cu mine. Asta spune destul de mult despre cum a ajuns PSD-ul, ca daca ti-e frica sa te afisezi cu cineva sa nu te vada seful cel mare inseamna ca lucrurile merg prost.

Dar chiar vreau tot binele Gorjului si al PSD-ului in Gorj. Uite acum e o ocazie, poate o sa aiba Gorjul din nou un ministru, pe domnul Weber, sa fie ministrul Apararii, il propun, il sustin, e din Gorj, ii e credincios domnului Dragnea, deci are toate calitatile necesare ca sa fie ministru”, a spus Ponta, intr-o conferinta de presa.

Ponta a participat la deschiderea anului scolar la Colegiul National “Ecaterina Teodoroiu” din Targu-Jiu, fara a tine un discurs, afirmand ca a vrut “sa-l protejeze” pe directorul unitatii scolare.

“Am vrut sa-l protejez pe director, ca traim asa, ca pe vremea…. PCR-ul era mai intelegator decat e acum partidul asta al domnului Dragnea si ii faceau vreun rau omului. Omul e director, ii multumesc ca m-a invitat, am fost cu mare placere, nu e prima data cand merg acolo, stiu ca a ramas liceul numarul 1 ca rezultate din Gorj”, a afirmat deputatul.

Victor Ponta a mentionat ca a discutat cu reprezentantii profesorilor cu privire la Legea Salarizarii, acestia transmitandu-i ca sunt nemultumiti.

“Am discutat cu reprezentantii profesorilor, apropos de Legea Salarizarii, si toti sunt nemultumiti. Ma gandesc cum reusesti sa faci sa nemultumesti pe toata lumea, sa multumesti pe toata lumea nu poti, in politica cel putin, dar sa nemultumesti pe toata lumea e o performanta pe care vad ca o realizeaza oamenii aflati acum la guvernare. (…) M-am uitat la rectificare, bani pentru investitii in educatie, adica pentru scoli, pentru licee, nu sunt si vad ca si profesorii sunt nemultumiti si atunci ma gandesc ca au fost vremuri bune, in care erau multumiti, si acum vin iarasi vremuri rele, in care toata lumea e nemultumita si probabil ca lipsa de competenta e criteriul numarul 1″, a precizat Ponta.

Sursa foto: realitatea


Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Lifestyle

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 23-24 SEPTEMBRIE 2017, HOROSCOP WEEKEND 23/24 SEPTEMBRIE 2017, HOROSCOP, PREVIZIUNI ASTRALE, PREVIZIUNI KARMICE, HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017 HOROSCOPUL WEEKENDULUI 23-24 SEPTEMBRIE 2017


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI VINERI 22 SEPTEMBRIE 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI, 22 SEPTEMBRIE 2017


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI JOI 21 SEPTEMBRIE 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE JOI, 21 SEPTEMBRIE 2017


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI MIERCURI 20 SEPTEMBRIE 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI, 20 SEPTEMBRIE 2017