Mondo News

Vicepreședintele SNPR Decus o desființează pe Carmen Dan: “E timpul să pleci acasă! Ciolanul s-a terminat”

Miercuri, 29 Mai 2019 10:52
Scris de: Vlad Economu
Vicepreședintele SNPR Decus o desființează pe Carmen Dan: “E timpul să pleci acasă! Ciolanul s-a terminat”

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România (SNPR) Decus, Bogdan Bănică, în transmite ministrului de Interne, Carmen Dan, că este timpul să plece acasă, pentru “permanenta atitudine fățarnică” pe care a avut-o de la începutul mandatului, pentru că “i-a mințit pe polițiști cu zâmbetul pe buze la parade sau cu lacrimi false în ochi la catafalcul eroilor, i-a umilit și i-a trimis în patrulare în coșciuge cu roți”.

“E timpul. E timpul să pleci acasă, doamna Dan. Pentru permanenta atitudine fățarnică pe care ai adoptat-o încă de la începutul mandatului. Pentru că ne-ai mințit. Cu zâmbetul pe buze la parade sau cu lacrimi false în ochi la catafalcul eroilor. Pentru că nu ai schimbat #chiarnimic în acest minister, în pofida tuturor promisiunilor”, este mesajul postat pe Facebook de liderul sindical.

El îi mai reproșează lui Carmen Dan că, “uneltind și complotând”, le-a permis infractorilor “să ne rânjească infractorii în față, la adăpostul umbrelei roșii”, că a “ascultat, cu capul plecat, ordine menite să destabilizeze această țară, ordine transmise mai departe, cu orice risc, pentru protejarea unui infractor de drept comun, care acum e după gratii”.

Citește și: SINDICALIȘTII DIN PENITENCIARE, DEZLĂNȚUIȚI LA ADRESA LUI DRAGNEA: BINE AI VENIT ACASA, LIVIU! CÂTEVA ÎNVĂȚĂTURI UTILE PENTRU CARANTINĂ!

Liderul sindical mai spune că Dan le-a călcat în picioare demnitatea polițiștilor, pentru că le-a menținut salariile la nivelului anului 2009, i-a trimis în patrulare în aceleași “coșciuge cu roți” și “i-a condamnat la moarte zilnic în misiuni cu dotarea de acum 30 de ani”.

“Pentru că nu ți-a păsat. Și pentru că ne-ai umilit. Și pentru că în continuare ai permis ca polițiștii să-ți fie hăcuiți în posturi de poliție, pe peroanele gărilor sau în misiuni, cu țestele despicate.Pentru că ai fost #nimic și ai făcut #decâtnimic”, mai scrie vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România Decus, Bogdan Bănică.

Liderul de sindicat adaugă că Dan a vrut să intre în istorie și a reușit, dar va rămâne în amintirea colectivă drept “cel mai incompetent, ocult, slugarnic și anost ministru al internelor pe care l-a avut România postdecembristă!”. ”Ciolanul s-a terminat, stăpânul nu mai are altele să vă dea. E timpul, doamna Dan, dacă ai un dram de onoare, să pleci!”, adaugă Bănică.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, tentativa omor, casierita, benzinarie, video București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video


calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”