Mondo News

Vești bune pentru șoferi! Când se restituie taxa auto! Anunțul făcut de ministrul Mediului

Vineri, 29 Martie 2019 18:06
Scris de: Vlad Economu
Vești bune pentru șoferi! Când se restituie taxa auto! Anunțul făcut de ministrul Mediului

Românii, mai precis posesorii de permise auto, au primit o veste care, cu siguranță, îi va mulțumi. Au aflat când le va fi restituită taxa auto. Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a făcut marele anunț, informează Antena 3.

Taxa auto va fi restituită până la 30 iunie 2019. În jur de șase milioane de români așteptau respectiva veste. Este vorba de 4 miliarde de lei în total.„Noi am prelungit termenul ca dovadă că bugetul nu a putut fi adoptat la începutul anului, aşa cum şi-a dorit Guvernul. Atâta timp cât avem banii prinşi în buget, nu va fi o problemă cu restituirea„, a declarat ministrul Graţiela Gavrilescu.

Noua taxă auto va fi una anuală și va fi calculată în funcție de capacitatea cilindrică a motorului, normal de poluare şi noxele emise. „Aşa cum am spus de nenumărate ori, nu este vorba de o taxă de poluare, sau timbru de mediu sau o altă denumire care să includă cuvântul taxă. În schimb, am susţinut şi susţin în continuare că poluatorul plăteşte şi nu numai în cazul emisiilor de CO2, şi în cazul deşeurilor şi în celelate cazuri, cel care poluează trebuie să plătească„, a mai declarat Grațiela Gavrilescu.

Sursa foto: auto-bild


Categorie: Auto, Homepage, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video